Wysany: 2007-06-27, 11:15 Fotografia i Fotografika
Wrzucamy tutaj nie tylko zdjęcia swoich beemek, ale też ładne zdjęcia zrobione przez siebie, obrobione na komputrze i znalezione w sieci
Dziekuje za uwage
Mile widziane komentarze
Pozdrawiam
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Pomg: 1 raz Doczy: 06 Sty 2006 Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2007-06-28, 16:24
co do tego zdjecia to moim zdaniem nic szczególnego nei ukazuj, bez sensu ten murek czy cokolwiek to jest, nie wiem czy podciagales kolory lae fajnie wyszly i niebo strasznie wypalone
Wysany: 2007-06-28, 16:47 Re: Fotografia i Fotografika
lesiek napisa/a:
Wrzucamy tutaj nie tylko zdjęcia swoich beemek, ale też ładne zdjęcia zrobione przez siebie, obrobione na komputrze i znalezione w sieci
Dziekuje za uwage
Mile widziane komentarze
Pozdrawiam [url=http://img243.images....th.jpg]Obrazek[/URL]
Yaku wsumie to nic ciekawego nie zrobiles w tych zdjeciach Dodales troche cienia i napisy yaku,beemka i tyle
na tym polega edytowanie, prosze bardzo mlody pokaz co potrafisz
Hehe Yaku zle mnie zrozumiales Dobrze wiesz ze nie zrobie zadnego ediat gdyz nie bawie sie w grafice Chodzilo mi o to ze robisz lepsze edity na forum lfs.pl I wiem ze stac Cie na wiecej A tutaj odwalasz chałe
Yaku wsumie to nic ciekawego nie zrobiles w tych zdjeciach Dodales troche cienia i napisy yaku,beemka i tyle
na tym polega edytowanie, prosze bardzo mlody pokaz co potrafisz
Hehe Yaku zle mnie zrozumiales Dobrze wiesz ze nie zrobie zadnego ediat gdyz nie bawie sie w grafice Chodzilo mi o to ze robisz lepsze edity na forum lfs.pl I wiem ze stac Cie na wiecej A tutaj odwalasz chałe
Spoko Mlody, ja tam nie chcialem Cie obrazic, ale na lfs.pl wchodze do gry, mam fajne ujecie, cykam, obrabiam a tu? mam google, szukam, sciagam, obrabiam
gdybym mial pod domem jakas ciekawa beemke i aparat to tez by wyszlo miodzio
No, widze ze temacik sie rozwiną.
brain69 - robisz bardzo ladne zdiecia, gratluje
Yakuzatti - ladnie edytujesz zdiecia, gratulacje
Zdiecie ze szklankami RoboCopa tez jest niczego sobie
Jescze co do mojego zdiecia, moze nie jest super cudowne, ale sie dopiro ucze - ćwiczenie czni mistrza
Pozdrawiam
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."