same nie kompletne wycieraczki na allegro poszly za 345 zł jutro po pracy znikam na zlom po caly komplecik za 40 euro !! co prawda auta nie mam ale zawsze sie przydadza!!!!
brain69 - usunięty [Usunity]
Wysany: 2007-06-27, 14:50
te szybki wyjmij już nie mogę bez nich wytrzymać
są na allegro za 500zł i już bym je kupił tylko ze są brązowe a ja chcę normalne
dzisiaj zwolnilem sie z roboty zeby skoczyc na zlom po te cacka i dobrze zrobilem beemka jus stala w kolejce do kasacji doslownie w biegu wymontowywalem te wszystkie gazety . zlalazlem tez zmieniarke orginalna pioneera ile takie cosik moze kosztowac nie jest kompletna bo brakuje kieszeni a wycieraczki i szybki wymontowalem za wszystko zaplacilem 90 ojro teraz tylko brakuje mi jeszcze e30stki heehh
brain69 - usunięty [Usunity]
Wysany: 2007-06-27, 18:44
stary sprzedaj mi te szybki a będę Twoim niewolnikiem do końca życia, a jak mi sprzedasz jeszcze zbiorniczek i spryskiwacze to pozwolę się biczować do woli
wlasnie rozebralem jeden silniczek od wycieraczek i probuje go uruchomic bo jak sie okazalo jest zasniedzialy ten dlugi bolec w tulejce do ktorego sie przykreca ramiona wycieraczek.Co o glosnikow swoich nie sprzedam ale moge jezdzic co jakis czas na zlom czy cos nowego nie przybylo.
[ Dodano: 2007-06-30, 14:18 ]
bylem dzisiaj i nie bylo zbytnio z czego powybierac w tym kombi sa elektryczne szybki,maly komp, podgrzewane spriskiwacze (jesli ktos je chce to pisac bo ja mam juz taki zestawik w domku )
ciekawa polka do e30 z roleta
bylem dzisiaj i nie bylo zbytnio z czego powybierac w tym kombi sa elektryczne szybki,maly komp, podgrzewane spriskiwacze (jesli ktos je chce to pisac bo ja mam juz taki zestawik w domku )
i kierownica po właściwej stronie
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
co to za element z tym napisem Hamman? nie moge tego rozpoznać...
tak jest napisane na blotnikach w tej e46 bez dachu bylem wczoraj i znalazlem jeszcze taki plastikowy czarny klucz do odkrecania dekielkow przy felgach jak kogos interesuje to moge wstawic fotke