Auto Torsa to po prostu kwintesencja tego co najlepsze w BMW. Nie mozna sobie nic lepszego wymarzyc. Dla mnie totalny kozak.... I ten smaczek w postaci uchylnych tylnich szybek...
Auto Torsa to po prostu kwintesencja tego co najlepsze w BMW. Nie mozna sobie nic lepszego wymarzyc. Dla mnie totalny kozak.... I ten smaczek w postaci uchylnych tylnich szybek...
true, true...
Nie mam czego więcej dodać od siebie. Kawał dobrej roboty i piękne gadżeciki
Ale nie oszukujmy się bez RSów nie było by tej miazgi
No to byś się chłopie zdziwił
A dlaczego mam się zdziwić ? Przecież to gołym okiem widać że Tors ma gust, że auto jest dopieszczone w każdym detalu.... ale gdyby nie RSy to Tors miałbym naprawdę konkurencje, chociażby Coupe PUZa, które moim zdaniem miażdży wszystko co na drodze spotka.... tylko brakuje mi tam jednego detalu.... wszyscy wiedzą jakiego, a przynajmniej ja wiem i wtedy nikt nie ma szans Również E30 Lorda na MT1 jest równie pikna
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
bez przesady - RSy miażdżą, ale borberty Puzona też są niczego sobie - felgi Torsa są super, ale liczy się całe auto - patrz właśnie przypadek Puza - to autko też wy.... sam wiesz
chodzi o to, żeby felgi były dodatkiem do auta, a nie odwrotnie
Ostatnio zmieniony przez duchPW 2007-06-26, 08:39, w caoci zmieniany 1 raz
BARABUS, Chodziło mi o to że nawet bez RSów to auto byłoby mega. Bo jest świetnie zrobione w każdym calu.
Nie chce oceniać czy jest lepsze od samochodu PUZa czy nie bo każdy ma swoją wizje robi samochód pod swoje gusta, a doskonale wiemy że fundusze i brak wolnego czasu też czasami stoją na przeszkodzie. I auto Torsa i Puzona podobają mi się strasznie, każde ma w sobie to coś dzięki czemu serce zaczyna bić szybciej, dosyć długo stałem przy każdym i oglądałem to z tej, to z tamtej strony. Szanuje każdego kto wkłada w swój samochód serce i nie robi wsi, a to jaką droge obierze to już jego sprawa
TORSa wóz mnie zmasakrował. Naprawdę cudo..... Ale fakt że RSy ubierają.
Natomiast prawda jest taka że teraz każdy chce mieć MT1... Ja sobie własnie uswiadomiłem że cieszę sie że do mojej MT1 nie ma i nie założę. Ma być "golas" look
TORSa wóz mnie zmasakrował. Naprawdę cudo..... Ale fakt że RSy ubierają.
Natomiast prawda jest taka że teraz każdy chce mieć MT1... Ja sobie własnie uswiadomiłem że cieszę sie że do mojej MT1 nie ma i nie założę. Ma być "golas" look
TORS... gratuluję. E30.de musi być jak nic.
Święte słowa, chwała ci za to
Osobiście powiem że obie wersje mi się podobają, a mianowicie z mt1 i bez
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !