BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Zamknity przez: Bruner
2007-07-25, 14:15
Cykl trwa - Łukasz szuka E30 tki!!!
Autor Wiadomo
Michał540 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 05 Lip 2006
Skd: ŁÓDŹ
Wysany: 2007-06-24, 23:37   

więc włącze sie do dyskusji bo wkur... mnie takie gadanie !! !!

zacznijmy po koleji

do Pawel735
Cytat:
Koles oszalał - dał z nią 2 tys a nagle sprzedaje za 6.Link do tej betki przewinął się już w tym wątku tylko teraz jest juz nieaktualny.Ta betka niedawno była na allegro - sprzedawał ją poprzedni właściciel, który sprowadził ją z niemiec
Pozatym polecam przeczytac to co napisałem pod tym ogłoszeniem

Cytat:
Zrobiłem i tam reklame biznesmenowi z miodem w uszach bo widze ze u nas jakiś nadgorliwy władca forum usunął wypowiedzi z tamtego wątku - niech w takim razie wykazuje całe ogłoszenie a nie tylko je zamyka

niestety niemiałem możliwości jej odczytania ( a szkoda) ale zapraszam do siebie powiedz mi to kolego w 4 oczy !! i dlaczego ma kasować ogłoszenie ?? bo zazdrośc i nienawiśc nie pozwala Ci patrzeć ze ktoś inny niż Ty ją kupił !!
nikt nie bronił Ci kupić tego samochodu - nie stałem u kolesia pod bramą z lawetą i nie czekałem tylko zadzwoniłęm rano i powiedziałem ze przyjadę za 2 godziny
nie ja mu dołozyłem kasę tylko ON zaproponował ze jesli chce je kupić musze zapłacić 2.5 tys bo już ma propozycję za 2.4 tys
ogłoszenie wyszło ok pólnocy !! ! i JA NIE MIAŁEM CZELNOŚCI DZWONIĆ PO AUTO W NOCY !! a z tego co z nim gadałem 3 os dzwoniły w środku nocy - dlatego wyłączył telefon - poczekałem do rana i poprostu miałem szczęscie ze udało mi sie dodzwonić
podczas jak oglądałem auto ok 15 min koleś miał 7 telefonów o auta niemozna było spokojnie obejrzeć i z tego co pokazał mi nr telefonów które dzwoniły to rozpoznałem 4 znajome od ludzi którzy handlują autami i częsciami więc jeśli bym niebył w ciągu tych 2 godz to albo już było by sprzedane za 2.5 albo koleś podbijał by bardziej
Bajeczkę o tym ze czekałem z lawetą od rana mówił Tobie jak ja stałem obok !! ! - skąd miałbym mieć jego adres !! !!!
Cytat:
Daj spokój Łukasz - koleś zaraz chciałby się niewiadomo ile nachapać.Co za ludzie

przywiezienie auta kosztowało mnie 500zł więc już jest 3 tys a nie 2 !! !
Auto miało być kupione celem rozebranie bo jak napisałem w ogłoszeniu juz czekają ludzie na silnik i na klimę !! ale szkoda bo jest za ładne
Fakt nie inwestowałem w auto poza nowa wiskoza bo byłą uszkodzona i czujnikiem od załączania wiatraka klimy ale czy skoro udało mi sie ją kupić za taką kase to ma ją oddać za tyle samo koszt który wystawiłem został skalkulowany na podstawie kasy jaką mogę dostać w częsciach za to auto z odjęciem kosztów i czasu jakie dochodzą przy rozbieraniu
cena jest propozycją i można sie do niej logicznie ustosunkowac

ps jeszcze odpowiedz na Forum Łódzkim na którym równierz mnie oszkalowałeś !! !!! zupełnie mnie nie znając !! !!

do Łukasza

Również kolega mógł ja kupić
Cytat:
chce 6 bo jak kupił to była brudna, drogie to mycie :wink: pamiętam ją, pamiętam....

owszem umyłem auto ale co do kosztów dlaczego tyle napisałem wcześniej
wiesz zawsze mogę załozyć znaczki hartge powiedzieć ze to H26s i szybciej sie zdecydujesz ;) tak jak kupiłeś od Arcziego z Płocka seryjne 2.5 wersje bez Kat z dobrym bajerem o Hartge :) auto oglądałem przed Tobą więc wiem co tam siedziało :)

Do Kamil.K

Cytat:
jakby ktos chcial podokuczac biznesmenowi to mozna tutaj popisac :D

Łukasz kup szrota i bedzie rost style

Rozumiem ze jak kupowałeś u mnie częsci i u Bor to nie byłem cwaniakiem biznesmenem tylko ok ??
Spoko pogadamy jak znów odezwiesz sie po jakieś graty ;)

jeszcze raz wkur.. mnie bardzo takie gadanie .. każdy z nas miał taką samą szanse !! ja nie wypisuję niewiadomo jakich rzeczy jak mi auto ktoś sprzatnie sprzed nosa a zdarzyło sie tak wiele razy nie wylewałem żali choćby jak koleś sprzatął mi kabrioleta za 2.6 tys a potem wystawił za 7 tzł

tyle mojego

Pozdrawiam Michał

Pawel735 

Pomg: 2 razy
Doczy: 19 Sty 2006
Skd: Biłgoraj
Wysany: 2007-06-25, 00:56   

Nie chcę kolego teraz ciągnąć tej sprawy bo to i tak niczego teraz nie zmieni. Nie mam zamiaru też rozstrzygać tego kto mówił prawdę a kto kłamał bo mam to teraz daleko w d..... Według tego co mówił mi sprzedający czekałes z lawetą w jego miejscowości a nie pod jego bramą więc nie musiałeś znać adresu. Nie obchodzi mnie już teraz ten grat ale wypadało powiedzieć jak wyglądała sprzedaż tego samochodu bo zdenerwowała mnie ta sytuacja i podejśćie osób kupujacych/sprzedajacych ten samochód.Skoro auto było wystawione za tyle to taka cena obowiązywała a nie jakieś śmieszne dorzucanie do ceny.

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2007-06-25, 07:34   

Michał540 napisa/a:

Do Kamil.K

Cytat:

Rozumiem ze jak kupowałeś u mnie częsci i u Bor to nie byłem cwaniakiem biznesmenem tylko ok ??

no od ciebie Michale to juz chyba nic nie kupie bo lampy sa bez jakiegos tam pie... mocowania-regulacjii i musiałem kombinowac zeby je wlozyc :lol: i teraz musze dokupic te srubki ...

okazja to okazja sam pare razy skorzystałem i tez sie nie pytalem czy byl ktos i sobie zaklepywal czy nie zaklepywał tylko sie dogadywalem z klientem :lol: niech on sie pozniej martwi :lol:

dla mnie kazdy jest cwaniakiem i ciagnie w swoja strone :wink:

pozdro cwaniaki :D

ps.500zl za przywiezienie auta :shock: troche drogo ci to wychodzi :roll:

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

misza 

Pomg: 4 razy
Doczy: 21 Sie 2005
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-06-25, 11:09   

chyba wam sie temat pomylił, delete 4posty wyzej plz

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2007-06-25, 11:36   

kurde ludzie po co taki OT - rozumiem, że Paweł jesteś wkurzony, bo Ci kolo sprzątnął auto sprzed nosa i teraz jeszcze chce na nim sporo zarobić, ale takie jest życie i pisanie akurat w takiej sytuacji o honorze, czy jego braku jest nieco przesadzone - po prostu koleś okazał się większym cwaniakiem niż Ty i tyle

a jak to się ma do poszukiwań Łukasza?
jeśli auto jest warte te 6 tys, to pewnie ktoś je za tyle kupi - niezależnie od tego jak bardzo żal Ci będzie zadek ściskał

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2007-06-26, 08:57   

Michał540 napisa/a:
więc włącze sie do dyskusji bo wkur... mnie takie gadanie !! !!

zacznijmy po koleji

do Pawel735
Cytat:
Koles oszalał - dał z nią 2 tys a nagle sprzedaje za 6.Link do tej betki przewinął się już w tym wątku tylko teraz jest juz nieaktualny.Ta betka niedawno była na allegro - sprzedawał ją poprzedni właściciel, który sprowadził ją z niemiec
Pozatym polecam przeczytac to co napisałem pod tym ogłoszeniem

Cytat:
Zrobiłem i tam reklame biznesmenowi z miodem w uszach bo widze ze u nas jakiś nadgorliwy władca forum usunął wypowiedzi z tamtego wątku - niech w takim razie wykazuje całe ogłoszenie a nie tylko je zamyka

niestety niemiałem możliwości jej odczytania ( a szkoda) ale zapraszam do siebie powiedz mi to kolego w 4 oczy !! i dlaczego ma kasować ogłoszenie ?? bo zazdrośc i nienawiśc nie pozwala Ci patrzeć ze ktoś inny niż Ty ją kupił !!
nikt nie bronił Ci kupić tego samochodu - nie stałem u kolesia pod bramą z lawetą i nie czekałem tylko zadzwoniłęm rano i powiedziałem ze przyjadę za 2 godziny
nie ja mu dołozyłem kasę tylko ON zaproponował ze jesli chce je kupić musze zapłacić 2.5 tys bo już ma propozycję za 2.4 tys
ogłoszenie wyszło ok pólnocy !! ! i JA NIE MIAŁEM CZELNOŚCI DZWONIĆ PO AUTO W NOCY !! a z tego co z nim gadałem 3 os dzwoniły w środku nocy - dlatego wyłączył telefon - poczekałem do rana i poprostu miałem szczęscie ze udało mi sie dodzwonić
podczas jak oglądałem auto ok 15 min koleś miał 7 telefonów o auta niemozna było spokojnie obejrzeć i z tego co pokazał mi nr telefonów które dzwoniły to rozpoznałem 4 znajome od ludzi którzy handlują autami i częsciami więc jeśli bym niebył w ciągu tych 2 godz to albo już było by sprzedane za 2.5 albo koleś podbijał by bardziej
Bajeczkę o tym ze czekałem z lawetą od rana mówił Tobie jak ja stałem obok !! ! - skąd miałbym mieć jego adres !! !!!
Cytat:
Daj spokój Łukasz - koleś zaraz chciałby się niewiadomo ile nachapać.Co za ludzie

przywiezienie auta kosztowało mnie 500zł więc już jest 3 tys a nie 2 !! !
Auto miało być kupione celem rozebranie bo jak napisałem w ogłoszeniu juz czekają ludzie na silnik i na klimę !! ale szkoda bo jest za ładne
Fakt nie inwestowałem w auto poza nowa wiskoza bo byłą uszkodzona i czujnikiem od załączania wiatraka klimy ale czy skoro udało mi sie ją kupić za taką kase to ma ją oddać za tyle samo koszt który wystawiłem został skalkulowany na podstawie kasy jaką mogę dostać w częsciach za to auto z odjęciem kosztów i czasu jakie dochodzą przy rozbieraniu
cena jest propozycją i można sie do niej logicznie ustosunkowac

ps jeszcze odpowiedz na Forum Łódzkim na którym równierz mnie oszkalowałeś !! !!! zupełnie mnie nie znając !! !!

do Łukasza

Również kolega mógł ja kupić
Cytat:
chce 6 bo jak kupił to była brudna, drogie to mycie :wink: pamiętam ją, pamiętam....

owszem umyłem auto ale co do kosztów dlaczego tyle napisałem wcześniej
wiesz zawsze mogę załozyć znaczki hartge powiedzieć ze to H26s i szybciej sie zdecydujesz ;) tak jak kupiłeś od Arcziego z Płocka seryjne 2.5 wersje bez Kat z dobrym bajerem o Hartge :) auto oglądałem przed Tobą więc wiem co tam siedziało :)

Do Kamil.K

Cytat:

jeszcze raz wkur.. mnie bardzo takie gadanie .. każdy z nas miał taką samą szanse !! ja nie wypisuję niewiadomo jakich rzeczy jak mi auto ktoś sprzatnie sprzed nosa a zdarzyło sie tak wiele razy nie wylewałem żali choćby jak koleś sprzatął mi kabrioleta za 2.6 tys a potem wystawił za 7 tzł

tyle mojego

Pozdrawiam Michał

Michał, chyba oglądaliśmy dwa różne samochody, ja od Arcziego z Płocka kupiłem m20b20 bez kata na dobrym bajerze o hartge, może miał dwa takie podobne?

wrona 
PRAWY DO LEWEGO ;)

Pomg: 15 razy
Doczy: 10 Cze 2005
Skd: radzyn
Wysany: 2007-06-26, 10:24   

Łukasz może ta

http://moto.allegro.pl/it...er_stanie_.html

lesiek 
Wojciech

Pomg: 5 razy
Doczy: 05 Kwi 2007
Skd: Mielec/Tiel
Wysany: 2007-06-26, 10:34   

Łukasz !! Sluchaj, po Mielcu jezdzi do sprzedania e30 Waska lampa, PODOBNO SUperEta, w ladnym stanie. Jak dopadna goscia to wezmeod niego numer tel :D
Ale za darmo tego nie zrobie - wisisz mi piwo ..... zartuje :)

E46 320i 1999r - Sedes
E46 325Ci 2001r - Cabrios

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-06-26, 10:44   

lesiek napisa/a:
Łukasz !! Sluchaj, po Mielcu jezdzi do sprzedania e30 Waska lampa, PODOBNO SUperEta, w ladnym stanie. Jak dopadna goscia to wezmeod niego numer tel :D
Ale za darmo tego nie zrobie - wisisz mi piwo ..... zartuje :)

bierz numer i podsyłaj na PW. Co do piwa, to nawet dwa :D

[ Dodano: 2007-06-26, 11:46 ]
wrona napisa/a:
Łukasz może ta

zadryndole i wypytam o szczegóły.

P.S prosze u usunięcie postów powyższych dotyczących dyskusji na temat biznesu :wink: :lol:

frantic 

Pomg: 8 razy
Doczy: 11 Gru 2006
Skd: Kraków
Wysany: 2007-06-26, 10:54   

Łukasz napisa/a:
Co do piwa, to nawet dwa
tyle to lesiek chyba nie wypije :D

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Krakow/Tbg
Wysany: 2007-06-26, 11:07   

dopytaj Lorda Lukasza moze zna to auto co zarzucil Wrona :)

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Doczy: 18 Kwi 2005
Skd: Sanok
Wysany: 2007-06-26, 12:59   

Cytat:
wrona napisał/a:
Łukasz może ta

Cytat:
dopytaj Lorda Lukasza moze zna to auto co zarzucil Wrona

Stoi ta bemka dwa bloki odemnie, kolesia nie znam ale za każdym razem jak ide na spacer z dzieciakiem to przechodze obok tego auta, zderzaki wisiały jeszcze nie dawno więc do fotek pewnie je dokleił wkrętami, silnik jakoś kulawo chodził ale może go już naprawił, ogólnie na pierwszy żuc oka żadna rewelacja...

Ale jak chcesz to chętnie ją pooglądam dokładniej i napisze co i jak

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-06-26, 13:03   

Lord Lukasz napisa/a:
Cytat:
wrona napisał/a:
Łukasz może ta

Cytat:
dopytaj Lorda Lukasza moze zna to auto co zarzucil Wrona

Stoi ta bemka dwa bloki odemnie, kolesia nie znam ale za każdym razem jak ide na spacer z dzieciakiem to przechodze obok tego auta, zderzaki wisiały jeszcze nie dawno więc do fotek pewnie je dokleił wkrętami, silnik jakoś kulawo chodził ale może go już naprawił, ogólnie na pierwszy żuc oka żadna rewelacja...

Ale jak chcesz to chętnie ją pooglądam dokładniej i napisze co i jak

to już chyba nie trzeba. :wink:

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Doczy: 18 Kwi 2005
Skd: Sanok
Wysany: 2007-06-26, 14:38   

No ja bym sie tego nie czepił

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

lesiek 
Wojciech

Wysany: 2007-06-26, 15:22   

frantic napisa/a:
Łukasz napisa/a:
Co do piwa, to nawet dwa
tyle to lesiek chyba nie wypije :D

No, masz rację, zdecydowanie za mało, z wielką chęcią wypił bym pięć :lol:

E46 320i 1999r - Sedes

Blondyn 320i 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Pomg: 6 razy
Doczy: 06 Maj 2006
Skd: Łódź
Wysany: 2007-06-26, 16:54   

Może ktoś zna to autko, nie wiem czy było, może Łukaszu warto by było sprawdzić:
http://bmw-e30.pl/viewtopic.php?t=647

misza 

Doczy: 21 Sie 2005
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2007-06-26, 19:59   

Blondyn 320i napisa/a:
Może ktoś zna to autko, nie wiem czy było, może Łukaszu warto by było sprawdzić:

nie coupe ale waska z czyms wiecej niz 2L, mysle ze warto dzwonic
ciekawsze od tego powyzej co wrona wstawił

Pietrek 
Inspektor Gadżet

Pomg: 12 razy
Doczy: 07 Cze 2006
Skd: Czeladź - Piaski
Wysany: 2007-06-26, 20:22   

http://moto.allegro.pl/it...w_e30_325i.html

A może tą warto sprawdzić ?

kamil.k 
złota ronczka

Pomg: 29 razy
Doczy: 09 Gru 2005
Skd: piotrków trybunalski
Wysany: 2007-06-26, 20:53   

Blondyn 320i napisa/a:

o wie ktos co to sa za paski na boku auta :?: mialem slady w poprzedniej beemce po takich paskach i sie zastanawialem czy to czasem to nie bylo naklejne w fabryce

Łukasz, co do hartge to kolega Michal na chyba racje bo gadalem z dwoma osobami i sie zgadalismy o arczim :lol: no i jeden z nich jezdzil tym hartge i stwierdzil ze to nawet kolo hartge nie stało :D sam jezdzil na codzien 325i wiec mial dobre porównanie :)

sprzedam częsci silnikowe 320i/323i

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2007-06-26, 21:12   

Pietrek napisa/a:
http://moto.allegro.pl/item208554369_bmw_e30_325i.html

A może tą warto sprawdzić ?

Co za palant to sprzedaje
"Lokalizacja internet"

A tak poza to:
-wgniecenie na prawym nadkolu
-prawa lampa z usmiechem, lewa bez
-przedni pas odstaje od zderzaka
-lewe drzwi maja inny odcien

wydaje mi sie, ze byla bita

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-06-27, 08:56   

kamil.k napisa/a:
Blondyn 320i napisa/a:

o wie ktos co to sa za paski na boku auta :?: mialem slady w poprzedniej beemce po takich paskach i sie zastanawialem czy to czasem to nie bylo naklejne w fabryce

Łukasz, co do hartge to kolega Michal na chyba racje bo gadalem z dwoma osobami i sie zgadalismy o arczim :lol: no i jeden z nich jezdzil tym hartge i stwierdzil ze to nawet kolo hartge nie stało :D sam jezdzil na codzien 325i wiec mial dobre porównanie :)

tak chwilowo poza tematem -Ależ Kamil, historia mego ex silnika jest już jak telenowela, co pojawia się nowy odcinek, to zmiana stanowiska, na to co piszesz ja mam opinie innych osób, które tym autem jeździły, więc to taka bez sensu licytacja. Niech każdy sobie uważa co uważa :wink: ok? :)

Pozdro

P.S takie pasy były prawdopodobnie naklejane w fabryce bo widuję takie co jakiś czas na jakiejś e30tce. mogą świadczyć o bezwypadkowości :wink:

lagadula 

Doczy: 30 Gru 2005
Skd: .:P O Z N A Ń:.
Wysany: 2007-06-27, 09:08   

Łukasz, ile chcesz wydac ??

1. Moje auto można kupić ale nie bedzie tanie.
2. Ktoś w Poznaniu ma Touringa 2,5 za 5000 PLN, podobno ładny, pojade oblukać i dam znac.

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2007-06-27, 11:04   

lagadula napisa/a:
Łukasz, ile chcesz wydac ??

1. Moje auto można kupić ale nie bedzie tanie.
2. Ktoś w Poznaniu ma Touringa 2,5 za 5000 PLN, podobno ładny, pojade oblukać i dam znac.

5-6 jest do przyjęcia przy polskich blachach. touring, w sumie dlaczego nie?

lesiek 
Wojciech

Wysany: 2007-06-27, 11:09   

http://moto.allegro.pl/it...e_30_warto.html

Takiego skurczybyka znalazlem, tylo troche malutki slinik :(

E46 320i 1999r - Sedes

BMW 

Pomg: 1 raz