Noo narazie jedna wielka lipa leszcza nie znależli, a te auta co do tej pory sprawdzili to nie sa te ja tez ze swojej strojny jezdzilem ile sie dalo po miescie, i tez kilka aut obejrzalem i to niestety nie te pocieszajace jest ze nie ma dwoch takich samych policji zostało jeszcze podobno kilkanascie sztuk do obejrzenia ale jakos zaczynaja mi sie zbierac czarne myśli w głowie
Ostatnio zmieniony przez marekfl 2007-06-27, 13:41, w caoci zmieniany 1 raz
Sorki ze tak dlugo nie pisalem ale mi sie monitor w domu spalil w sobote
Historia znalazła wreszcie swoj finał tak samo niezwykle sie skonczyla jak sie zaczeła.
Stoje sobie w korku, na miescie, w lusterku widze zbliza sie jakas taka Terenowka mowie podjedzie z boku to sobie ja obejrze, Podjeżdrza blizej widze ze to Pajero, koles staje obok mnie w korku, patrze na samochod poniszczony z tej strony patrze na kolesia on na mnie ta sama morda zpalilo sie czerwone korek powoli rusza, ja sie zaraz za niego wcisnołem do swiatel jeszcze kawałek, za telefon i na policje (do tego policjanta co prowadzi sprawe) podalem mu sposojnie numery i zrobilem dobre zdjęcie na wszelki
Nerwa złapałem i cigle za nim stoje koles na czerwonym chcial przejechal ale juz ruszyly samochody z drugiej strony za pasami sie zatrzymał ledwo. Puzniej za nim kawałem jechalem mieszał niesamowicie lewa prawa puszczal kierunki w ostatniej chwili odbijał korek niesamowity no ale odpuscilem bo mialem wazna sprawe na miescie wczoraj po 22 dzwoni do mnie policja ze go złąpali sledztwo zakonczone
Jutro mam sie zgłosic po odebranie dokumentow i do ubezpieczalni
Swoja droga to ciekawe ile by to jeszcze potrwalo jak bym go nie spotkał akurat z fartem
wazne ze parówka sie znalazła. zapytaj moze kogos czy warto mu zalozyc sprawe i czy sa jakies szanse na wygrana. chodzi o to ze facet cie bezczelnie staranowal. przeciez mogl ci cos zrobic.
ale najwazniejsze ze sprawa posunela sie dalej a nie stoi w miejscu.
Oooo stary mega szczęście w nieszcześćiu Niesamowity fart żeby spotkac drugi raz tego typka... Ale swoją drogą to jakiś tuman musi być niesamowity że dalej śmiga poobijaną furą ! Mam nadzieje że dostanie "krzesło"
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !