A z kim masz ten układ?
Dawaj, nikomu nie powiem
sie ma
_________________ BMW 330xi
BMW 320i
MCC 450
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-06-11, 00:56
klikanie, to nie pisanie - układ nie zostanie w ten sposób złamany - masz pełne moralne prawo skorzystać z tego przycisku ... Twój mocodawca na pewno sie nie obrazi, bo i dlaczego
twardix z Ciebie metal ... tzn Menel - pisząc KUTWA sporo ryzykujesz - wystarczy, że mod przed wizytą u okularologa zajrzy na forum i juz po Tobie - jedziesz po bandzie chłopaku
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-06-14, 01:04
piotrek ,czyzbys cos wiedzial o nowych odcinkach ?
pioter, wiem ze tych 4 nie namierza bo jest cos takiego jak serwer proxy i nie ma bata zeby dalo sie to przejsc ( dzieki dla jednego klubowicza ze mnie o tym oswiecil )
Wysany: 2007-06-19, 20:48
alez Piotrku, wg rezyserow Izaury to nic sie nie stalo..jeden z najlepszych starych ziomow zrezygnowal z klubowicza, nastepny nacieszyl sie wladza ze 2 tygodnie i go wywalili...na dobre zakonczenie dodam ze w Rzemieniu dowiedza sie o nastepnym ktory zrezygnuje z klubowicza ale to juz tajemnica wiec nic nie dodam.
oby tak dalej
alez Piotrku, wg rezyserow Izaury to nic sie nie stalo..jeden z najlepszych starych ziomow zrezygnowal z klubowicza, nastepny nacieszyl sie wladza ze 2 tygodnie i go wywalili...na dobre zakonczenie dodam ze w Rzemieniu dowiedza sie o nastepnym ktory zrezygnuje z klubowicza ale to juz tajemnica wiec nic nie dodam.
oby tak dalej
Menell widze jednak ze długo sobie nie pociagniesz na tym forum twoje teksty nudza jestes beznadziejny lubisz tylko krytyke - otwórz mi drzwi do swojego mieszkania i a ja wejde tam z buciorach bedzie fajnie
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysany: 2007-06-20, 07:45
kirek napisa/a:
Menel napisa/a:
oby tak dalej
Menell widze jednak ze długo sobie nie pociagniesz na tym forum twoje teksty nudza jestes beznadziejny lubisz tylko krytyke - otwórz mi drzwi do swojego mieszkania i a ja wejde tam z buciorach bedzie fajnie
ale boli cie to ze na forum sie pierrdoli ? raczej nie.
i nie zaprzeczysz ze kiedys byla lepiej zgrana ekipa ...
bo jest cos takiego jak serwer proxy i nie ma bata zeby dalo sie to przejsc
To pozwól, że wyprowadzę Cibie z błędu Internet dawno przestał być anonimowy i możesz korzystać sobie z dowolnej "twardości" servera proxy. Anonymouse, High Anonimity itp.. ale i tak wszystko loguje się jako prosty wzór
gdzie 85.195.119.14 to adres IP niewykrywalnego (jakby się wydawało ) servera proxy http://anonymouse.org , a local: 82.160.203.172 to mój prawdziwy adres IP. Tak więc Menelu, zejdź na ziemię Reszta tych krzaczków, to dokładne czynności wykonywane w danej sekundzie na forum.
Pozdrawiam
Zły Admin
Wysany: 2007-06-20, 09:59
i teraz sie wydało z czyjego konta logował się Menel (znalazło sie tajemnicze proxy) tylko czemu kafar przyznał się tak publicznie