po polerce rantów trzeba odświeżyć środki felg, i tu jest mały dylemat - jak pomalować środki
albo całe na srebrno, albo ramiona na srebrno a reszta czarna:
prosze o porade?? mam swój typ ale chce poznać równiez zdanie innych , jak będzie lepiej wyglądać
hehe - chciałbym tego uniknąć - dlatego na szybko pomalowałem sprayem żeby od razu pokazać różnice
jak bym malował na czarno/srebrno to były by to lakiery metallic z grubym ziarnem, a bimka jest granatowa
szczerze to mimo ze jestem za polerka + orginal srebrny to bardziej mi osobiscie subiektywnie widzi sie ta druga opcja z czarnymi elementami a gwiazda srebrna... wg mnie zwieksza to optycznie felge...
swego czasu miałem malować azevy na czarno, a rant zostawić polerowany
ale jakoś ta felga mi do tego zabiegu nie pasuje:/ zostaw srebrny środek i wypoleruj parapety.
to najlepsza opcja do granatowego auta.
a tak poważnie to widze że i srebrne i czarno/srebrne mają swoich zwolenników, najprawdopodobniej malowanko będzie w weekend lub zaraz po nim - więc od razu wrzuce fotki z podjętej decyzji
dzięki za opinie - wszystkim
Azev A to nie jest felga w ktorej się zmienia kolor ramion. W ogóle moim zdaniem tu nie pasuje kolor czarny. Jedynie srebrny i ewentualnie polerka rantów
Azev A to nie jest felga w ktorej się zmienia kolor ramion. W ogóle moim zdaniem tu nie pasuje kolor czarny. Jedynie srebrny i ewentualnie polerka rantów
ogladnij dokladnie fotki... nie ramiona sa malowane a tyl felgi i te elementy miedzy ramionami beda czarne... tez jestem przeciwnikiem czarnych srodkow ale pomalowane tak jak u wiechue30, (z czarnymi wstawkami) wygladaja lepiej
Felgi już pomalowane - jednak zdecydowałem sie na czarne wstawki, oto efekt:
mi sie bardzo podobają - zobaczymy jak sie oponki założy i na auto
dzięki wszystkim za porady - temat można zamknąć