Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-06-07, 20:52
Nie chce mi się przeglądać całego tematu, ale oni napewno zrezygnowali z Motronica na rzecz jakiegoś peegy backa, przy tak zaawansowanych modach... chociaż ciekawe czemu to koło na wałku rozrządu (którego daleś zdjęcie), jest sygnowane przez dbilas...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
no tak z podwójną - i teraz patrzę na stronie dbilas - i nie ma rozpórki w ofercie.
Ta z dartstuning co dałeś linka wygląda w miarę porządnie, i nawet zdjęcie z mpowera dali, tylko mocowanie rur do blach tych mocowanych do kielichów jest zupełnie inne niż tej z dbilas'a ( ina marginesie identyczną robił schnitzer, więc rozwiązanie wydaje się być bardzo pewne)
Myśle i myśle, i nie wiem czy ta (co prawda na podwójnej rurze) rzeczywiście usztywni wystarczająco kielichy. . .
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719
Przeglądałem ofertę - coś do M20B25 nie umiałem się dopatrzeć - był do ETY i do 323, jednak do 325 nie widziałem . . . . ceny ciekawe - dolot koło 1500-2000 ojro, i +20KM .. . . . super sprawa. .. . .
Co myślisz o tej rozpórce z allegro ( ta dwururowa)?
_________________ Części do BMW E46 & E90 E91
tel.: 508 129 719