Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-06-08, 06:52
chodzi o to zeby zrobic wiekszy balagan na forum .
w najnowszych odcinkach Izaury nadal trwa wojna gdzie sa wklejane prywatne rozmowy z gg bo ktos chce bardziej sklocic aktorow brazylijskiego serialu.
jeaaaaaaaah menel wrocil...
no nareszcie, myslalem ze sie nie doczekam, w koncu bedzie co robic na forum, bedzie co poczytac, bedzie o czym podyskutowac, bedzie mozna nie spac pol nocy i wymieniac informacje na forum i czytac z zainteresowaniem kolejne posty
radosc przepelnia me serce juz od dzisiejszego poranka
i pomimo tego ze po imprezie jestem i dzien mial byc taki sobie, jak przeczytalem nowy temat na offie i to od razu mi sie humor poprawil
coz za radosc coz za szczescie
3 dni i temat ma dopiero 2 strony?
no to dla mnie jest oburzajace, chlopaki ja nie wiem co sie z wami dzieje, cos poziom lotow obnizacie..srednia powolutku wam spada postow na dzien...
i niepomiernie mnie cieszy ze mamy lacznika z tym co sie dzieje w klubie a reszta swiata..
menel na takiego naszego Konrada wyrosl, jak lis przedziera sie do bazy wroga, taki Hans Kloss IV RP
naprawde
no ale ide popisac cos na klubowym, moze jakas klotnie podsyce, moze jakies archiwum z gadu wyciagne, moze jakies zdjecia znajde kompromitujace kogos, w koncu:
SHOW MUST GO ON
Wysany: 2007-06-10, 13:41
jak sie nic tutaj nie dzieje i nie ma co czytac to przynajmniej u was na klubowym ciagle jazdy widac, twoja ostatnia sprzeczka tez wiec do dziela bo mi sie juz nudzi i chetnie tam posiedze
..a jak narazie zamiast brony musza wam starczyc wasze szydelka z robótek domowych
i tu się z Tobą zgodzę - nie należy dyskredytować buraków, które zapewniają pożywkę ... a jak zaczniesz wybrzydzać, to jeszcze możesz zostać odcięty od źródła tej żywności
kto by przypuszczał, że Menel pod dresem nosi biało czerwony krawat
spoko loko menel, to jeszcze nie koniec, teraz sie dopiero zacznie wiec bacznie sledz temat
zawsze chcialem byc w centrum uwagi i chcialem zeby o mnie w klubie mowili, a ze nie umiem tego robic jak Ty, to staram sie jakos inaczej..
do Twojego poziomu tak czy inaczej jeszcze mi troche brakuje, ale powoli powoli, practice makes perfect
Menel chodzą ploty że ktoś komuś powiedział a ten drugi przekazał wszystkim że.... chcesz zostać moderatorem . Mam nadziję że nie dostanę narty za obrażanie
To i ja coś dorzucę żeby temat dalej się kręcił Według KotaSylwestra Menel to złodziej, a na tym forum brak jest kultury.
Po krótce wyjaśnie dlaczego. Na forum BMW-Sport posprzeczałem się z KotemSylwestrem, poszło też między innymi o Beemke Klub. Podczas wymiany zdań na PW napisał on tak:
KotSylwester napisa/a:
Menel ukradł mi spręzyny od E30, pożyczył i nie oddał a jak mu przypomniałem to stwierdził że są c h u j o w e i nie ma o co się upominać...
Nie wiem czy to prawda, ale nie wiem z jakiej racji napisał o tym mi To jest sprawa między nim, a Menelem i nie wiem po co rozpuszcza ploty po obcych osobach.
Na mój komentarz, że nie ma kultury i że nie był mile widziany na Beemce Klub odpisał tak:
KotSylwester napisa/a:
owszem nie pasujemy do siebie zdecydowanie, ale wracając do kultury, której nie mam , to tam niestet panuje troszkę mnejsza jeszcze, skoro admin mówi do kogoś ze go pojebało.
Pewnie jeszcze tu murzynów biją
Dodam, że dostałem od niego 3 ostrzeżenia
Ostatnio zmieniony przez RoboCop 2007-06-11, 11:50, w caoci zmieniany 1 raz
Wysany: 2007-06-10, 18:14
buaaahahah Bagor poprawiles mi humor z tymi sprezynami dziecko kotek sie musial poskarzyc wszystkim
co jak co , znajac poczynania w remontach kotasylwestra z jego e30 baurem i e24 to spalilbym sie ze wstydu wspominac dalej te sprezyny kupa zardzewialego zlomu ktora popekala po zlocie w toruniu i jeszcze jakas bajke wymyslil zebym mu je oddal
piotrek, lepiej sie strzez bo odcinki Izaury sie sprawdzaja i ten ktos mowiacy ze ktos zostanie modem bardzo dobrze to przewidzial wiec zaraz narcioszki dostaniesz
heh - mówisz to Menel z taką pewnościa, jakbyś potrafił się wcielić w sytuację tego tajemniczego kogoś ... a w razie czego pociągnąć w jego imieniu za odpowiednie sznurki
Wysany: 2007-06-10, 23:45
zalozylem ostatnio temat na offie o mini e30, w dziale tuningu wkleilem z 20 fotek kozackich mtechnikow II.
co do mojej nowej to nie chce mi sie wklejac bo nie ma co pokazywac, zwykla schwartz e30 coupe,m-tech II,9x16 ,gleba -60/50 poza tym widac troche w podpisie...