Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-06-08, 11:59
zietas napisa/a:
EMKA JUZ JESTTTT!!!!!
CHŁOPIE GRATULEJSZYNS!!!! Wklejaj zaraz foty do naszych śmigiełek, i jakiś filmik z jazd testowych, albo chociaż jakies mp3, jak tam rzęzi z wydechu....
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
ja bym o nią dbał bardziej niż o siebie, nawet bym dla niej specjalnie garaż wyremontował i płytkami albo wykładziną wyłożył żeby się jej lepiej stało w garażyku taki sam los czeka moją e30 jak już ją skończę robić na alpinę, chyba nie będzie wogóle wiedzieć co to deszcz, nie mówiąc już o myjni automatycznej bo tego już i tak nie wie
podziele sie pierwszymi wrazeniami otoz :cenzura: to raz,trasa 600km srednie spalanie 10.4(jechalismy jak cioty) trzyma sie piekielnie mocno (gokart),gozej po miescie strasznie czesie trzeba uwazac no i spalanie narazie kole 17 potem napisze cos wiecej pozdro !!
[ Dodano: 2007-06-10, 20:52 ]
w piatak podnioslem ja na podnosniku,wszystko raczej oki,lekki wyciek z wybieraka biegow(standart),pozatym wyciek oleju w okolicy miski kole compresora klimy i tej dziwacznej pompy powietrza,delikatne pokanko z okolicy zaw przod lewego(to nie lacznik)i troche kuleje motor na wolnych po rozgrzaniu ale to wina swiec bo poprzednik wogule ich niewymienil (35zeta sztuka)
[ Dodano: 2007-06-10, 20:54 ]
jeszcze jedno z checia bym pogadal z kims kto takim autem jezdzi badz jezdzil i wymienil sie doswiadczeniem z gory dzieki za pomoc pozdrawiam klubowiczow