Wysany: 2007-06-07, 01:24 NFS I czy ktoś to jeszcze pamięta :D
dziś udało mi się zdobyć gierkę sprzed 12 lat jak jeszcze byłem gnojkiem i na kompie 100 MHz, 1GB dysku i 8 RAM śmigałem w nią
ciekawe czy ktoś z Was jeszcze ją pamięta Need For Speed I
ja jak ją dziś odpaliłem bardzo byłem zaskoczony że jednym z aut które jeżdzą po trasie i tylko przeszkadzają w ściganiu jest e30 na szerokiej lampie w kolorze takim jasno niebieskim
mariusz szkocja [Usunity]
Wysany: 2007-06-07, 02:58
siemka
daj do dzialu download
to i ja zaobacze co to
brain69 - usunięty [Usunity]
Wysany: 2007-06-07, 04:23
teraz dopadłem jeszcze NFS II i tam z kolei po drodze plącze się e34 na szerokim dziubku i z bajeranckimi obrysówkami no w końcu hameryka 8)
Osobiscie mam na kompie wszystkie czesci NFS`a Kiedys powiedzialem sobie, ze skoro tak mi sie w nie fajnie gralo kiedys samemu i z kumplami to warto wrocic. I o dziwo prawie wszystko chodzi (z tych starszych) na XP, a to dzieki 3d
Pomg: 1 raz Doczy: 27 Lis 2005 Skd: Zachodniopomorskie
Wysany: 2007-06-07, 12:09
A ja właśnie zassałem NFS 2 i mi komunikat wyskakuje po angielsku, że mam niewystarczającą ilość pamięci. Wie ktoś jak temu zaradzić? Dzieje się to na XP SP2. Tryb zgodności z 95 nie pomaga.
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2007-06-11, 01:11
NFS1 = MNIUT w czystej postaci. Kiedyś z ojcem byłem na jakiś targach i tam można se było pykać na kompie w ta gierke. Ustawiłęm się w kolejce i ... wyyypaaas. Fajna grafa, Viperem się fajnie bąki kręciło, fajne dźwięki ... rywalka niezła. Po zderzeniu fury latają w kosmos robiąc milion piruetów hehehe. Mam wszystkie cześci Need For Speed poza wersjami SE. Wszystkie orginane poza Underground 1
Dla mnie niezapomnianą czescią jest NFS3 Hot Pursuit. Rewolucja w grafice, odblaski, liście i wogóle cuda, fajne fury (ach to CLK GTR i jego krótkie przełożenia ....mmmm no i El Nino poleciałem 426km/h na najszybszej trasie w odwrotną stronę). W trybie dzielonego ekranu kosiłem w to z kumplami non stop ... super gierka, jak żadna inna
W NFS1 nie za długo w to grałem - całkiem fajnie się jeździło, trasy też wyglądały nieźle jak na te czasy - jednak w tym czasie wolałem inne wyścigi - Screamer 2. Natomiast w NFS3 Hot Pursuit i NFS5 Porsche grałem bardzo długo - w NFS3 nawet dorwałem edytor samochodów i przerobiłem sobie Fiata Uno (można było ściągnąć) na rakietę - palił gumę nawet przy 500km/h A z nowszych tylko Undergroundy mi się podobają - zwłaszcza druga część.
A z nowszych tylko Undergroundy mi się podobają - zwłaszcza druga część.
Najlepsza nowa czescia jest bezapelacyjnie NFS Underground (1). Swietny klimat, idealna muzyka i te predkosci NFSU2 juz taki bezduszny sie zrobil...niby cale miasto, ten panel tunigowania samochodu... eee kicha jednym slowem.
NFSU1 Rox
AAaaaa! Pamietam, jak nasz klanik byl jednym z najlepszych na swiecie w Dragu & Drifcie Sam wykrecalem czasy na 14atVine w granicach 18:26 Nieoficjalny rekord
Tez kiedys chcialem sobie polatac w NFS1 ale jak sciagnalem (oczywiscie oryginalna wersje z netu ) to nie chciala mi sie odpalic... Musze na jakis starszy sprzet wrzucic bo na nowszych nie chce latać...
Tez kiedys chcialem sobie polatac w NFS1 ale jak sciagnalem (oczywiscie oryginalna wersje z netu ) to nie chciala mi sie odpalic... Musze na jakis starszy sprzet wrzucic bo na nowszych nie chce latać...