Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2007-06-01, 01:01
Co do jazdy to polamizowałbym...zgadza sie...są dobrzy kierowcy...
ale...nie chce publicznie pisać ale kilka lat wstecz uciekliśmy z kumlem na dwa auta gdzie goniło nas 8 radiowozów...
A co do cywilnych autek...
u mnie w okolicy jeździ Vectra C nie wiem jaki to tam motor jakiś V6 czy cóś wkazdym razie ma coś koło 270 kucy...
ale chłopaki co w niej jeźdżą to max chamy....
bo sztuczki z wywoływaniem przez CB i nagrywaniem że rozmowa podczas jazdy czy najeżdzanie na dupe to norma...
aaa....jest jeszcze stary tranzit cywilny..zerdzewiały ogólnie wygląda jak złom...ale tam tez jest jakiś większy silnik wsadzony i też tym najeżdzają na osobówki i nagrywają...
także uważajcie w rejonie Buska bo tu im odwala...
PozdrOOfki...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Wracając wczoraj z Radomia chłopaki na CB krzyczeli o jakiejs E65 nieoznakowanej (ciemny kolor) latającej na trasie wawa-radom
Ja tam sie cisze w koncu do nas cywilizacja trafiła a nie poscigi super trzymajacymi sie drogi poldolotami,sami doskonale wiemy jak jeździmy a słuchacjac debilnych wytłumaczec w programie UWAGA PIRAT ze "...panie własnie ja nigdy ale to nigdy nie miałem mandatów zawsze jeżdze przepisowo ale dzisiaj tylko tak..." - no napewno a ja jestem babcia wrózka.
Jeszcze tylko system sciagnia mandatów mogłby byc bardziej doskonalszy to tych aut było by moze wiecej.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nawet nie wiecie jak trzęsą tyłkami wsiadając do samochodu
W pewnym mieście na śląsku kilka lat temu policjanci otrzymali nowe Ople Astry i wiecie co pierwsze zrobili ? Pościągali kołpaki, bo bali się, że im ktoś je podprowadzi
_________________ Niemcy każdy samochód projektują tak, aby można było do niego przyczepić działo i w razie wojny podbić świat.
dzisiaj mialem okazje chwile jechac za ta srebrna E90 przez radom .. chlopaki jechali w granicach 50-60 i nawet sie usuwali zeby ich wyprzedzic .. nie podjalem tego ryzyka
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
Właśnie przegrałem zakład,a co za tym idzie butelkę wody ognistej.
Kumpel mówił mi że ta niebieska lata wieczorami po wale miedzeszyńskim- ja powątpiewałem, a teraz muszę stawiać butlę
"Chyba nikt się nie spodziewa się, że jadące za nim BMW to radiowóz" - napewno ostre zdziwienie zatrzymanego. Swoją drogą ciekawe jaki rabacik dostali na te BMW. Normalna cena 134tys.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Tak, od okolo roku wszystkie BMW z silnikami R6 lub wiekszymi maja chromowane kratki w grillu niewazne czy diesle czy benzynowe.
_________________ 80' E21 323i
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-06-03, 22:04
o widzisz warto wiedzieć - człowiek się uczy całe życie - teraz jeszcze tylko drugie tablice, dwa komplety dokumentów rejestracyjnych i można bezkarnie uciekać przed policją
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2007-06-05, 00:12
Marcin napisa/a:
Tak, od okolo roku wszystkie BMW z silnikami R6 lub wiekszymi maja chromowane kratki w grillu niewazne czy diesle czy benzynowe.
No Miło, dzięki za sprostowanie Ciniasty. Ostatnio widziałem takie niebieskie conieco z napisem 320si i już zgupłem trochę. Ale skoto to taki teraźniejszy Mtechnik to ok.
[ Dodano: 2007-06-05, 00:58 ]
jak autka takie to jest duzy krok do przodu tak z siecią komunikacyjną niech się nie rozwijają za szybko bo nam to wyjdzie na złe ;D
Wysany: 2007-06-05, 01:11
już nie mów tak maciuś bo to bardzo dobrze że dostają takie auta tylko jeszcze trzeba żeby im w łebkach zaświtało co nieco, przynajmniej niektórym