Lesiek, a chcesz ode mnie trzecia narte? Przynajmniej przez tydzien bedzie spokoj na forum. Radze Ci sie pilnowac, bo jeszcze raz przeczytam cos w takim tonie to zarty sie skoncza.
psalm o adminie i robociku
muzyka koscielna -rydzykowa
o moj adminie o moj panie
z robocikiem mam spotkanie
moje slowo nic nie warte
bo dostane zaraz narte.
narta taka jest czerowna
z narta czlowiek szybko kona
forum dlugo nie pobedzie
bo narciarze beda wszedzie
i zostanie sam adminek
zacznie pasac stado swinek
jego status gowno warty
bowiem wszyscy maja narty
nasz robocik czerwonawy
przez admina ukochany
stoi twardy i upary
chce wystawiac dalej narty
robort czeka na ofiary
chyba mu zabraknie wiary
a to jest admina zmora
wszyscy siedza w innych forach
hehehhehee
Ostatnio zmieniony przez mariusz szkocja 2007-06-01, 20:58, w caoci zmieniany 3 razy
brain69 - usunięty [Usunity]
Wysany: 2007-06-01, 20:39
mariusz normalnie telekamera za to albo jakieś inne fryderyki Ci się należą, ew piwko przy najbliższym spotkaniu, na wakacjach chyba się przejadę do kraju johnego wędrowniczka
w koncu liczy sie glos ogolu a nie marginesu( taty robocika z forum)
mariusz szkocja napisa/a:
jest tepy jak druga srtona siekiery i ten kto to wpuscil na forum tak samo
W jednym temacie obraziłeś mnie 3 razy. Tak czy inaczej skoro starasz się o status klubowicza, nie powinieneś zachowywać się w w/w sposób. Tutaj już masz mój sprzeciw. Totalny brak kultury, chamstwo i celowość Twojego zachowania nie jest mile widziana w klubie. Ja rozumiem, że można mieć gorszy dzień lub być ostro wkurzonym, ale w tym przypadku Twoja reakcja jest za bardzo naciągana w stosunku do motywu. Nie życzę sobie oceny z Twojej strony, a tym bardziej wyzywania mnie od marginesu, i idiotów. I jeśli jeszcze raz się to powtórzy, to obiecuję że nie skończy się to tylko ostrzeżeniem.
Pozdrawiam i żegnam ozięble.
Kafar - ojciec robocika