mój typ: " ciekawe jak by to było z kobietami, może warto spróbować "
p.s. ogólny, dajesz po bandzie
po pokazaniu całego zdjęcia ta wypowiedź zaczyna być bardziej sensowna
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Bajka jak któreś wypowiedzi godzą w twoje dobre imię albo są niesmaczne dla ciebie to daj znać
zrobię z tym porządek
póki co widzę że nie grzmisz nawet jak widzisz
PZDR
ja tu widze to co o czesci beemki-klubu wiedzialem juz od +/-2004 roku... czyli ze jest to grupa naprawde spox ludziskow z poczuciem humoru, dystansem do innych i samych siebie...
a tak apropo... Bajka skoro masz takie fajne fotki to wrzuc ich wiecej... chyba ze robisz odcinki w avatarach
Pozdr!
ale bajka tylko na avatarkach jakos wyglada, na zywo to mega paskuda
nie polecam
dziadku menelu ponad rok mnie nie widziałeś, bo bałeś się pokazać na ostatnim spocie, byśmy się nie śmiali z twoich siwych włosów... ja pieknieję, ty z roku na rok jesteś brzydszy - musisz się z tym pogodzić
Ostry napisa/a:
A mi tam sie ona bardzo podoba...Menel zreszta tez... Jakbym byl sam to kto wie...
to jak byś był sam to niestety musiałbyś podrywać Menela - ja jestem zajęta [/quote]
bajo ale ci powiem ze poslady to masz masakryczne same klaskają zrób cos z tym bo odstraszasz potencjalnych łosi no i troche przytyłas jak na laske waga 90 kg to przesada
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-06-02, 11:31
Bajka napisa/a:
Menel napisa/a:
ale bajka tylko na avatarkach jakos wyglada, na zywo to mega paskuda
nie polecam
dziadku menelu ponad rok mnie nie widziałeś, bo bałeś się pokazać na ostatnim spocie, byśmy się nie śmiali z twoich siwych włosów... ja pieknieję, ty z roku na rok jesteś brzydszy - musisz się z tym pogodzić
Ostry napisa/a:
A mi tam sie ona bardzo podoba...Menel zreszta tez... Jakbym byl sam to kto wie...
to jak byś był sam to niestety musiałbyś podrywać Menela - ja jestem zajęta
bajeczko, ja wole ryczace 16stki a nie takie celulitowe kaszanky.o tych krotkich siwych wloskach na jajeczkach nie musialas juz wspominac.niech zostanie to miedzy nami.
ostry, nie patrz na to ze jest zajeta.najwazniejsze to poczestowac laske % a pozniej to juz z gorki .