nerwowy46 gratuluję genialnie zrobionego auta. widziałem je dzisiaj na żywo na zlocie w chorzowie i jestem pod wrażeniem. mam nadzieję że sesja beedzie przeprowadzona w pelni profesjonalnie choć nie bedzie to samo co obejrzec sobie Twoje cudeńko na żywo.
jeszcze raz gratulacje i powodzenia w dalszych sesjach
HEE dzięki wam ziomy za poparcie na forum gazetyt wyborczej . wku....wia mnie tam jeden koleś co podpisuje się dociekliwy. jakis ograniczony chłop.jeżeli chodzi o pokazanie numerów nie powinni i zaraz jadę na zadymę do bióra gazety jak być chamem i prostakiem to do końca opluję tego ambitnego paparazzi, co do mojego auta to sesja do bmw trends była niestety w deszczu na pasie lotniska. co do zlotu w chorzowie super super poznałem na żywo forumowiczów. dziękuję kibicom którzy nagrodzili mnie gromkimi brawami za wykręcenie bąka .niestety na czasówce zajołem 8miejsce przez tego bąka.Ale na dochodzenie(fajnie się to nazywa)(wcale tak szybko nie dochodzę ) jak się dowiedziałem że jestem pierwszy to nie mogłem uwierzyć ja? pierwszy na automacie? szok i jeszcze raz dzięki wielkie tym gościom dzięki którym mogę jeździć właśnie na automacie
_________________ NA ULICY NIE MA PIERWSZYCH MIEJSC NIE MA CO KOZACZYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez nerwowy46 2007-05-28, 12:00, w caoci zmieniany 1 raz