Cinek!!Jakoś je przeskoczyłem.Nie w moim stylu bardziej do merca ale faktycznie nie sa tragiczne.Jak by je spolerować wyglądała by jakoś
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
A ja wkońcu zakupiem zwyke BBSY do mojego Turinga.Może i szalu nima ale zobacze jak będą wygląday na aucie.Szukalem waśnie czegoś w przystępnej cenie z jakimś możliwym wyglądem.Nie mam garażu a w moim mieście już zdarzyla sie pare razy kradziez felg. Poza tym z kasa tez nie stoje na wysokim poziomie niestety.Tak wyglądają fele:
Jak zaloze na autko to pokaze jak to wyglada w dziale "pokaz swoje felgi".
PS widze tutaj duzo maniakow szalowych i drogich felg, wiec wątpie żeby komus sie spodobaly.
Pozdrawiam, Marcin
_________________ Marne są ludzkie nadzieje, wobec porządków świata.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-05-26, 10:36
no cene dales dobra ale aluminiowa jest szesza i bedzie tarlo ci o zaciski hamulcowe.dodasz jeszcze do tych 420 przynajmniej 200 na dystanse, 100 na dluzsze srubki, 40 na pierscienie centrujace , 40 nawywazenie i bedzie git
A gówno prawda!!! Niektórzy sie nie znaja a się mądrzą. Obalam ten mit że felga 7Jx15H2 o ET38 nie wchodzi.Wchodzi i na kapciu 205x50 próbowalem. Ale jestem cholernie wściekły bo nie pasuje rozsta śrób!!!! Kuwa 4x108.A w aukcji napisane pasują do E30 i VW rozstaw 4x100. Przecież zaraz coś zniszcze. Najpierw nie tą podpore wału mi na allegro przysłali teraz wałek na felgach. Nic tylko sie zabić. Możecie sie ze mnie teraz śmiać!!!
Kuwa 4x108.A w aukcji napisane pasują do E30 i VW rozstaw 4x100
moim zdaniem masz prawo zwrócić, towar niezgodny z opisem
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
Wysany: 2007-05-26, 21:38
sasqaczking napisa/a:
Mam pytanie BMW E-30 przod 16'' na 7,5'' jakie dystanse dac 15 czy 20mm et 35
wiesz..ja podobno sie nie znam ale daj 15 mm bo na 20 mm moze ci sie nie podobac ze wzgledu na bardziej wystajace kola z przodu niz z tylu ( wiem juz ze masz z tylu 9x16 et15)
ps. a sprawdzales roztaw srub? bo moze sie okazac ze masz od citroena na 3 sruby
A gówno prawda!!! Niektórzy sie nie znaja a się mądrzą. Obalam ten mit że felga 7Jx15H2 o ET38 nie wchodzi.Wchodzi i na kapciu 205x50 próbowalem. Ale jestem cholernie wściekły bo nie pasuje rozsta śrób!!!! Kuwa 4x108.A w aukcji napisane pasują do E30 i VW rozstaw 4x100. Przecież zaraz coś zniszcze. Najpierw nie tą podpore wału mi na allegro przysłali teraz wałek na felgach. Nic tylko sie zabić. Możecie sie ze mnie teraz śmiać!!!
A ja ci powiem Cinek że mam fele o takich samych parametrach w E30, tylko firmy ARTEC , też 7x15" ET38 i powiem ci że koledzy mają racje ... Bo żeby założyć takie felaszki to musisz dać na przodzie dystansik minimum 5mm.... ale tak na dobrą sprawe to powinna byc 10mm bo 5mm to tak na styk jest że na zakręcie czasem się słyszy jak opona trze o goleń Fakt że ja mam oponki 205/55/r15 ... troche większy balon, Tył wlezie ale przód na pewno nie Więc nie unoś się bo niestety troche dałeś ...
_________________ ZŁOCENIE i CHROMOWANIE śrubek od felg !
Chlopaki! Spoko luzik, ja sie nie unosze gdyż sam się kiepsko znam na tych sprawach.Poprostu bylem zly że kolejny raz coś nie wyszlo. Menel sie obrazil bo widze ze w opisie ma ten tekst, ale na prawde mierzyem fele i weszly.Kilka czynników spowodowao ze napisalem to co napisalem ale nie zrobilem tego zlosliwie Widocznie nie ma jednoznaczenj odpowiedzi na pytanie wejda nie wejda.Zalezy tez od ksztaltu felgi. Wy probowaliscie i nie weszlo, mi weszlo i stad wychodza spory.
Pozdro
PS sprzedam te felgi
Wysany: 2007-05-29, 18:34
hehe Cinek, nie strzlilem focha , podpis nie jest wstawiony dzieki tobie
ale nadal mnie bardzo nurtuje pytanie jak ci sie udalo zalozyc kola z roztawem fordowskim 4x108 do beemki z roztawem 4x100 i stwierdzic ze nie bedzie ci nic obcierac ?
Nie wiem Andrzej czy mi sie uda coś z tym zdziaać.Gość nie odbiera telefonów, wkoncu mu napisalem smsa ale odpisal ze nie zwroci mi kasy i ze se moge zglaszac na allegro jak chce, bo widzialem co kupowalem.Tylko ze felgi nie przymierzalem bo bylem po mnie nisanem a ze wzgledu na lksztalt felgi to tak dokladnie sie niezmierzy, zredszta nawet nie mierzylem bo w aukcji jak byk napisane ze 4x100 i ze do e30 pasuja. Co za shit
Nie wiem Andrzej czy mi sie uda coś z tym zdziaać.Gość nie odbiera telefonów, wkoncu mu napisalem smsa ale odpisal ze nie zwroci mi kasy i ze se moge zglaszac na allegro jak chce, bo widzialem co kupowalem.Tylko ze felgi nie przymierzalem bo bylem po mnie nisanem a ze wzgledu na lksztalt felgi to tak dokladnie sie niezmierzy, zredszta nawet nie mierzylem bo w aukcji jak byk napisane ze 4x100 i ze do e30 pasuja. Co za shit
sprzedaj je dalej, bo nic nie zyskasz tym tłumaczeniem (rzeczywiście trzeba było się najpierw kumpli wypytać, a potem kupić), i tak nie odda ci kasy. Ty byś oddał?