BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
składak warto??
Autor Wiadomo
cypis0 

Doczy: 30 Pa 2005
Skd: gliwice
Wysany: 2007-05-17, 22:09   składak warto??

witam w moim mjescie wypatrzylem do sprzedania ciekawa oferte 325i e36 97 rok 190tys pelny m-pakiet (wnetrze kola motor sporty itp)

http://www.rynkowy.pl/for...140b99b3e0b90e4

osobiscie nie moge auta zobaczyc bedzie to robil za mnie ojciec ale raczej bym chcial
wlasciciel twierdzi ze nie wymaga wkladu finansowego zeczywiscie ojciec potwierdzil ladnie autko sie prezentuje .....jeden problem twierdzi w dowodzie ma wbity skladak wlascicel twierdzi ze autko zostalo w 97 jako nowe przywiezone , zgadza sie na pojechanie na stacje i servisu na podpiecie pod kompa i mierzenie lakieru przyzadem !! !

zobaczcie czy warto bo w sobote ojciec ma ustalone kolejne spotkani z nim i kwestia kupic czy nie jutro bede mial nr vin auta i auto od roku jest zarejstrowane w moim miesci .

prosze o szybka odpowiedz

[ Dodano: 2007-05-17, 22:12 ]
http://moto.allegro.pl/it...i_m_pakiet.html

przepraszam to nie byl glopi zart chodzi o ten linak do aukcji!!!!

ps poprzedni tez jest dobry!!!!:PPP

Yakuzatti 

Pomg: 19 razy
Doczy: 04 Pa 2006
Skd: Bytom/Katowice
Wysany: 2007-05-17, 22:13   

Nie rozumiem sensu xD Co ma wypadek do E36 :wink:

[ Dodano: 2007-05-17, 22:14 ]
A no teraz wszystko jasne :]

cypis0 

Wysany: 2007-05-17, 22:22   

przeprosilem :) )
patrzec na linka ponizej , 1 to pomylka i tylko dla ludzi o mocnych nerwach
ps
ale na szczescie pomylka zwiazana z bmw:))

Gniewek89 
Na razie teoretyk.

Pomg: 1 raz
Doczy: 01 Lut 2006
Skd: Wrocław
Wysany: 2007-05-17, 22:31   

ładni esie prezenci ale nie moge z tego znaczka ///M3 pozer jeden potem leszcze w golfach i civicach mowia ze objechaly M3 :lol:
Ale co do reszty to naprawde miło

cypis0 

Wysany: 2007-05-18, 00:58   

chodzi mi glownie czy oplaca sie pchac w skladaka nawet w bdb stanie niby nie bity orginalny itp ale samo skladak mnie przeraza bo auto naprawde robi wrazeni zreszta jak widac na fotkaach (ps szczelinki sa na oko rowne wszedzie) moze ktos ze slaska zna wlasciciela ?? ?
ps 325i juz byle golf nie objedzie trzeba miec troche koni pod maska zeby dac 325 rade:))

frantic 

Pomg: 8 razy
Doczy: 11 Gru 2006
Skd: Kraków
Wysany: 2007-05-18, 01:20   

składak to ona ma na 99% tylko w papierach, kiedyś były takie czasy że się w niemcowni wyciągało np silnik ze skrzynią z danego auta, zwoziło bude, a potem tydzień później przyjeżdżała reszta klamotów i auto było rejestrowane jako składak choć tak naprawdę z prawdziwym składakiem z kilku części nie miało to wiele wspólnego

wadą składaków jest to że ludzie się ich boją i przez to kiedyś było by ci trudniej sprzedać. Było też tak że jak auto sprowadzono np w 1997 roku to taka wpisywali date produkcji, a auto mogło być starsze, w tym przypadku trzeba by wsiąść nr vin, i sprawdzić kiedy ta beemka była wyprodukowana, z jakim wyszła fabrycznie silnikiem i wyposażeniem i juz będziesz wszystko wiedział, czy to jakiś zlepek paru aut czy oryginał tylko zarejestrowany 10 lat temu żeby auto wyszło taniej przy sprowadzeniu z zagranicy

PS: czaiłem się na twoja ete :spoko: jak sprzedawałeś bo chciałem kupić ale nie mogłem się wtedy pozbyć skutecznie poprzedniego auta :]

Bagor 

Pomg: 4 razy
Doczy: 21 Kwi 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-05-18, 02:17   

W tym roku nie produkowali już 325i. Było 323i oraz 328i.

cypis0 

Wysany: 2007-05-18, 09:22   

dzis bede mial vin i sie wyjasni oplaca sie 15tys za to auto dawac niby bezwypadkowe?? a przy sprzedarzy moze sie trafi ktos kto doceni auto :) )jak ja:))

[ Dodano: 2007-05-18, 09:24 ]
ps co do mojej etki najpirw 2tyg nie moglem sprzedac zero powazniejszego zainteresowania to za 2 razem w 1 dzien bylo 4 klijentow i sie licytowali miedzy soba ciekawie bylo w koncu autko poszlo za 5,5tys i zostalo w miescie i smiga wypucowane dalej :) )

[ Dodano: 2007-05-18, 09:27 ]
ps 2 gdzie jest link do dobrego vin decodera zeby napisalo mi dokladnie z jakim wyposazeniem auto wyszlo itp to co realoem podaje tylko bazowe in formacje bez wyposazenia:((

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2007-05-18, 09:34   

Bagor napisa/a:
W tym roku nie produkowali już 325i. Było 323i oraz 328i.

właśnie dlatego składak

moim zdaniem jak się VIN zgadza - tzn jest to E36 couope, to bym się nie przejmował - warto tylko sprawdzić czy nie ma mowy o latających parapetach :wink: , poza tym jak napisał frantic - kiedyś się tak zwoziło auta do Polski ... tylko niektóre miały przy okazji szczepione podszybia i w takie bym się nie ładował, bo może nikt nie zauważy, a może się okazać, że będzie straszna kicha - za duże ryzyko

poza tym bardzo fajne autko - zwłaszcza fotele ma mega-wypaśne :]

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: