No to zonk i jeszcze miał nasze rami to podwójny zonk - przejżałem jakies stronki o ŁOMŻY i nigdzie nie pisza o jakis ważniejszych apelach wydarzeniach.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
i znow komentarze...
zal mi ludzi ktorzy pisza takie rzeczy...
zupelnie jak na CB lepiej ignorowac bo jakakolwiek riposta tylko cieszy takich i sie "bardziej nakrecaja"...
Tak to o to właśnie mi chodziło, a komentarze jak zwykle jeśli chodzi o BMW. Dlaczego ta marka musi tak cierpieć.
Jakbys miał kupic z 3 tys Poloneza albo BMW to co bys kupił??Lepszy lans,prestiz rosnie its wymieniac i wymieniac ale to nie tylko nasza marka.
wiedzieliśmy już jakiś czas temu o tym wypadku z udziałem BMW ... akurat byliśmy na komisariacie i jeden z policjantów nam o tym powiedział, ale podobno został ten samochód sprawdzony i wyszło im, że to jest inne BMW
to BMW co potrąciło dziecko zostało odrazu po tym wypadku "zabezpieczone" (jak to nazwał policjant) i poszukiwali jego właściciela ... ale to było jakieś inne
[ Dodano: 2007-05-16, 22:40 ]
Yakuzatti napisa/a:
nie da sie jakos dosjc do zdjec z wypadku?
nie ma żadnych zdjęć z tego wypadku... zdjęcia zrobiła policja i je sobie wzięła a my mamy zdjęcia naszego autka, które zostało walnięte.
mariusz szkocja [Usunity]
Wysany: 2007-05-17, 22:34
agnese23r napisa/a:
ale tu chodzi o Łomże - tak więc tam nie może być ich dużo
io
witaj
mylisz sie jak wyjezdzalem z polski to w "moim" miescie bylo ok 1800 pojazdow marki BMW
w lipcu bede na urlopie w łomzy to postaram ci sie pomoc ale potrzebuje wiecej danych bo nie bede patrolowal miasta poszykujac zielonej bety..