BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Przesunity przez: kafarek
2007-05-15, 12:48
poszukuję BMW E36 !!!!!
Autor Wiadomo
jaqub 

Pomg: 11 razy
Doczy: 22 Mar 2005
Skd: LUBLIN
Wysany: 2007-05-16, 00:05   

agnese23r napisa/a:
po pierwsze nie jestem zadnym lajkiem .... czy kim tam...

nie wiem ile Ty masz lat i czy masz mature czy Cie giertych ulaskawil ale to co piszesz ciezko nazwac smiesznym...

Twoj problem tez jest wyssany z palca bo policja nie szuka sprawcy po forach internetowych bo na miejscu ktos znalazl fragment podkladki pod tabilce z aderesm www...
agnese23r napisa/a:
samochód ten spowodował wypadek na parkingu

wiesz co to jest WYPADEK? a moze to byla KATASTROFA....

Bruner zrob tu porzadek bo jeszcze ktos to przeczyta i wezmie sobie do serca...

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2007-05-16, 07:40   

yo!
qrwa moje posty duzo wnoszace do sprawy wykasowano boshe miej w opiece moderatorów bo niewiedzą co czynią :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: wiedzme spalic na stosie :jupi: :jupi: :prosze: :prosze: :prosze: :spoko:

agnese23r 
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczya: 15 Maj 2007
Skd: warszawa
Wysany: 2007-05-16, 08:50   

dzięki wszystkim za "przemiłe" komentarze...
skoro policja nic nie robi i jakoś 2 tygodnie po zdarzeniu nie stwierdzili ze nalezy poszukac BMW, ktore odpowiada opisowi (czy w Urzedzie Komunikacji czy jakos inaczej) to ja juz nic na to nie poradze.
to my mamy skasowany samochod i nic na to nie mozemy poradzic.
a dla tych co maja jakies watpliwosci to moj wiek mozna sobie sprawdzic (bo chyba w profilu widac takie dane).

nie jest to zadna prowokacja... bo ja nic do Was ani do Waszego klubu nie mam i nikogo nie obrazam i chyba nie obrazilam zaczynajac ten temat... a Wy uznaliscie, ze nalezy po mnie pojechac i przygadac.
ja tylko usiluje ustalic kto w nas wjechal.. bo skoro facet nie potrafi jechac droga tylko po kraweznikach i samochodach jezdzi to tez nie jest moja wina.

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2007-05-16, 09:06   

słyszałem o gościu, straszny bandzior, podobno ostatnio ukradł pudełko zapałek w Żabce, w Łomży i nikt nawet ręką nie ruszył, tak się go boją, ścigają go, tak mówił kolega policjant z Węgrowa. Może być uzbrojony.

Trzymam kciuki!!!!

Belisama 

Pomoga: 8 razy
Doczya: 28 Sie 2006
Skd: Warszawa
Wysany: 2007-05-16, 09:07   

Trzeba sie było nie stawiać, bo po co, a skoro chłopaki mają wątpliwości co do oceny samochodu to pewnie mają rację i warto by posłuchać, a jak chcą zdjęcia to wstaw i problem z głowy poza tym skoro wiesz że spojler to jako nie laik ustal wzór, to jedno a drugie lepiej przyglądać się tablicy zamiast szpachli.
A z tego co wiem oryginalne zielone lampy wychodziły w MK3 :)
Ostatnio zmieniony przez Belisama 2007-05-16, 09:13, w caoci zmieniany 2 razy  

agnese23r 

Wysany: 2007-05-16, 09:10   

nie mam przy sobie zdjec... a samochod, ktory zostal skasowany to srebrny Fiat Stilo Abarth z 2001r. cały tył samochodu jest rozwalony .. tak więc ten które w nas wjechał musi mieć przód od strony kierowcy nieżle walnięty.

Cypisek 
inż. Żuljan

Pomg: 97 razy
Doczy: 14 Maj 2006
Skd: Lublin
Wysany: 2007-05-16, 09:14   

agnese23r napisa/a:
dzięki wszystkim za "przemiłe" komentarze...
skoro policja nic nie robi i jakoś 2 tygodnie po zdarzeniu nie stwierdzili ze nalezy poszukac BMW, ktore odpowiada opisowi (czy w Urzedzie Komunikacji czy jakos inaczej) to ja juz nic na to nie poradze.
to my mamy skasowany samochod i nic na to nie mozemy poradzic.
a dla tych co maja jakies watpliwosci to moj wiek mozna sobie sprawdzic (bo chyba w profilu widac takie dane).

nie jest to zadna prowokacja... bo ja nic do Was ani do Waszego klubu nie mam i nikogo nie obrazam i chyba nie obrazilam zaczynajac ten temat... a Wy uznaliscie, ze nalezy po mnie pojechac i przygadac.
ja tylko usiluje ustalic kto w nas wjechal.. bo skoro facet nie potrafi jechac droga tylko po kraweznikach i samochodach jezdzi to tez nie jest moja wina.

2 lata temu miałem taką sytuację że na zakręcie gościo ścinał zakręt zahaczył mnie i zwiał, pojechałem na policję powiedziałem co i jak, kolor samochodu i przybliżony rocznik, Po niedługim czasie pan policjant miał listę czerwonych polonezów w starej budzie w całym powiecie puławskim. Nie wiem w czym ci policjanci u których byłaś mają problem, ale policjanci u których ja byłem nie mieli z tym większych problemów.

A reszta nie śmiać się z Pani, zwykli śmiertelnicy jak widzą e36 mówią 316i, jak widzą e34 to mówią 516i , jak widzą e32 mówią 716i, jak widzą e31 to mówią 816i, nie ma się co śmiać bo nie wszyscy wiedzą o co chodzi.

W każdym razie koleżanko agnese23r mów że to było BMW E36, wtedy nikt nie będzie się z ciebie śmiał, a wszyscy będą wiedzieli o co chodzi :drunk:

Belisama 

Wysany: 2007-05-16, 09:16   

Fiat stilo to nowa blacha łamie się jak pudełko zapałek beemki są raczej mocne więc ślad mógł na niej nie zostać gościu lampy zmienił i już nie ma śladu poszukaj na allegro może ktoś jedną zielona lampę sprzedaje

[ Dodano: 2007-05-16, 09:18 ]
Cypisek napisa/a:
przybliżony rocznik
w tej sytuacji oznacza 8 lat :wink:

Cypisek 
inż. Żuljan

Wysany: 2007-05-16, 09:21   

belisama napisa/a:
Cypisek napisał/a:
przybliżony rocznik
w tej sytuacji oznacza 8 lat :wink:

Dlatego napisałem żeby koleżanka agnese23r pisała BMW e36 a nie 316i z 95 roku.

E30 + E91

agnese23r 

Wysany: 2007-05-16, 09:24   

no tamta co w nas wjechala to musi byc pozadnie uszkodzona .. bo mamy na to swiadka.
a co do policji... no coz ... wlasnie z nimi rozmawialam zeby sie dowiedziec oc ustalili .. no i oczywiscie nie nadal nie wiadomo - ale zrobilam tak jak radziliscie: "doradzilam" mu zeby szukal E36 ciemno zielonego .. no i zobaczymy co bedzie dalej

Cypisek 
inż. Żuljan

Wysany: 2007-05-16, 09:26   

agnese23r napisa/a:
no tamta co w nas wjechala to musi byc pozadnie uszkodzona .. bo mamy na to swiadka.
a co do policji... no coz ... wlasnie z nimi rozmawialam zeby sie dowiedziec oc ustalili .. no i oczywiscie nie nadal nie wiadomo - ale zrobilam tak jak radziliscie: "doradzilam" mu zeby szukal E36 ciemno zielonego .. no i zobaczymy co bedzie dalej

Miejmy nadzieję że panowie wiedzą co to jest e36 hehe

[ Dodano: 2007-05-16, 08:28 ]
tak dla świętego spokoju trzeba było powiedzieć żeby szukali 316i 318i 318tds 320i 323i 325i 325tds 328i no i m3 :beer: (o czymś zapomniałem?)

agnese23r 

Wysany: 2007-05-16, 09:34   

tez mu tak powiedzialam .. to byla cisza w sluchawce wiec chyba mnie nie zrozumial :/

RoboCop 
Morder...ator

Pomg: 17 razy
Doczy: 12 Maj 2005
Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-05-16, 09:35   

niezła historia - a swoją droga po co policja w tym kraju?? poza wypisywaniem mandatów, co Ci kolesie robią?? :evil:

agnese23r 

Wysany: 2007-05-16, 09:38   

wychodzi na to, że niewiele robią ... niestety... nie bardzo rozumiem dlazego musze do nich dzwonic i im mowic jakiego autka maja szukac i gdzie - no przeceiz oni powinni wiedziec

RoboCop 
Morder...ator

Wysany: 2007-05-16, 09:53   

pały nic nie robią, w godzinach pracy załatwiają tylko swoje sprawy, tak wynika z moich obserwacji... przez ostatnie 10lat miałem 3włamy do auta i za każdym razem moje próby zgłoszenia tego, spotykały się ze zdecydowanym ciągłym zniechęcaniem mnie, zebym tego faktu nie zgłaszał etc... oczywiście potem żadnych efektów ich tzw.pracy... mimo, ze w 2 przypadkach, wytypowałem im podejrzanych... to samo miał koleś jak mu skroili sklep - żadnych działań, dopiero jak im frajera przyprowadził za uszy, to wtedy zaczeli coś robić -
NA CO IDĄ MOJE PODATKI??

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2007-05-16, 10:01   

yo!
Robert na moja pensje :wink: głowa do góy niedługo podwyzki :twisted:

Grzesiek 

Pomg: 8 razy
Doczy: 25 Lut 2007
Skd: Rudnik nad Sanem
Wysany: 2007-05-16, 10:09   

RoboCop napisa/a:
NA CO IDĄ MOJE PODATKI??
nasze podatki ida na drogi przeciez przybywa ich z minuty na minute :wink: a co do policji to tez sie z wami zgodze kiedys ukradli znajomemu z komisu motocykl zanim policja przyjechala i zaczela spisywac my znalezlismy kolesi 30 km dalej oczywiscie kolesia w beemke motocykl w bagaznik i do komisu to jeszcze potrafil nam powiedziec ze moze nam postawic zarzuty za naduzywanie praw obywatelskich czaicie !! ! jak by nie my to by slad o nich zagonol a on z takim chaslem do mnie :lol: szok!! :shock:

agnese23r 

Wysany: 2007-05-16, 10:13   

u nas wszystkiego mozna sie po policji spodziewac... szkoda tylko ze nie robia tego co do nich nalezy

RoboCop 
Morder...ator

Wysany: 2007-05-16, 10:20   

agnese23r napisa/a:
... szkoda tylko ze nie robia tego co do nich nalezy

bo oni za mało zarabiają :lol:
ps. zastanawiam się gdzie mogłabyś "uderzyć" wyżej w sprawie tego ich "nicnierobienia",
moze ktoś podpowie...

agnese23r 

Wysany: 2007-05-16, 10:23   

podobno mozna napisac do rzecznika policji... no ale to trwa ... i tak naprawde on nie wiele pomoze. jedyne co od tego rzecznika mozna by sie dowiedziec to to czy wszystko co powinno byc zrobione w tej sprawie zostalo zrobione. a z tego co slyszalam rzecznik nie ma jakiegos wplywu na komisariat i na luzdi, ktorzy tam pracuja :/

Cypisek 
inż. Żuljan

Wysany: 2007-05-16, 10:27   

RoboCop napisa/a:
agnese23r napisa/a:
... szkoda tylko ze nie robia tego co do nich nalezy

bo oni za mało zarabiają :lol:
ps. zastanawiam się gdzie mogłabyś "uderzyć" wyżej w sprawie tego ich "nicnierobienia",
moze ktoś podpowie...

Może do tego pana co we Wrocławiu wysłał 2 krawężników po wieśmaki dla swojej koleżanki podróżującej pociągiem??

Belisama 

Wysany: 2007-05-16, 10:30   

Można się ewentualnie zgłosić do Funduszu ochrony ubezpieczonych zawsze jakieś informacje są

Cypisek 
inż. Żuljan

Wysany: 2007-05-16, 10:31   

agnese23r napisa/a:
a z tego co slyszalam rzecznik nie ma jakiegos wplywu na komisariat i na luzdi, ktorzy tam pracuja :/

eeee tam gadasz, W policji wszyscy mają na wszystkich wpływ, pamiętacie tych 2 policjantów co zginęli odwożąc jakiegoś ważniaka do Siedlec? Poprostu trzeba mieć wtyki, myślisz że gdyby taka sytuacja jak tobie przytrafiła się komuś wysoko postawionemu to co by się działo? Policja w całym kraju została by postawiona w stan najwyższej gotowości, czołgi, zasieki, bunkry i te sprawy.

E30 + E91

agnese23r 

Wysany: 2007-05-16, 10:33   

Cypisek.. pewnie masz racje... ale ja niestety nie mam zadnych znajomych na takich wplywowych stanowiskach.

Cypisek 
inż. Żuljan

Wysany: 2007-05-16, 10:35   

Może w takich przypadkach pomocny może okazać się DAS?

E30 + E91

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: