_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
gratulacje
oby tak dalej
będzie napewno zdrowe
życzę spokoju jak już będzie niedługo do narodzin bo będzie potrzebny
wszystkiego najlepszego dla Mamusi, gorące pozdrowionka
jak będzie córunia to na imię "etrzydziestka" a jak synuś to "ziben" ew "emtrzydziesty"
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-05-17, 15:51
Gratulacje Kafarek - najważniejsze, żeby dziecko(dzieci) było zdrowe, a czy chłopak, czy dziewczyna, to IMO sprawa drugorzędna ... i tak nauczysz palić gumę, więc to bez różnicy
BTW - pamietaj, że imię które wybierzesz, Twoje dziecko będzie nosić do końca życia, więc nie rób mu krzywdy
[ Dodano: 2007-05-17, 15:52 ]
...aaa a który miesiąc?
monix Poszukaj zanim napiszesz !!! kafarkowa żona :P
yo!
Ty niemozesz pic ja wypije za ciebie z 10 niepeniaj
pozdro
PS takie pytanie czy ojciec juz jest znany bo słyszałem ze jeszcze sa wątpliwosci
Mi sie obilo o uszy ze taki kafarek z osiedla
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
E46 320i 1999r - Sedes
E46 325Ci 2001r - Cabrios
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-05-17, 22:57
monix napisa/a:
Mama do lekarza idzie w przyszłym tygodniu dopiero, ale z jej wyliczeń wynika, że to szósty tydzień. Jak będziemy wiedzieć coś więcej, damy znać.
I dziękujemy za życzenia i gratulacje. Tak by się piwko z tej okazji wypiło
małe piwko jeszcze nikomu nie zaszkodziło, a już lampka czerwonego wina jest całkiem wskazana .... no i można sobie pofolgować w wielu sprawach (choć oczywiście bez przesady), bezkarnie strzelać fochy i takie tam - generalnie nie jest tak źle ...
monix Poszukaj zanim napiszesz !!! kafarkowa żona :P
małe piwko jeszcze nikomu nie zaszkodziło, a już lampka czerwonego wina jest całkiem wskazana .... no i można sobie pofolgować w wielu sprawach (choć oczywiście bez przesady), bezkarnie strzelać fochy i takie tam - generalnie nie jest tak źle ...
Lepiej od małego nie przyzwyczajać Zawsze zostaje Karmi a z tym folgowaniem, to masz trochę racji, ale z tym bezkarnym to raczej nie Zawsze może się to skończyć: "Bo nie dostaniesz kluczyków"