jak w temacie..niesamowite wrazenia. gralem u znajomego na takim sprzecie. rewelacja...szkoda ze slono kosztuje...jest sprzeglo, hamulec, gaz, 6-stopniowa skrzynia biegow...skorzana 27cm kierownica
proponuje kase za licencje do LFS`a + kase za ta kierownice odlozyc na jakis sprzet do driftu. Gwarantuje wieksze wrazenia.
Mozna przeciez kupic dla samej zabawy jezdzenia na kierownicy jakas z allegro do 100zl bo przeciez i tak 99% z Was ma wlasne 4 kola.
co mozna kupic za takie pieniadze? poloneza 1,5 sle? no ale coz oprocz kiery trzeba jeszcze dobry komputer, naglosnienie i monitorek najlepiej lcd 19'..troche kaski..fakt..
Pomg: 1 raz Doczy: 27 Lis 2005 Skd: Zachodniopomorskie
Wysany: 2007-05-11, 07:33
Po co dobry komputer? za grosze można kupić teraz PS2 i do tego TDU albo GT 3. A kierownica do stu złotych to nie kierownica. Lepiej kupić jakąś droższą używaną w dobrym stanie. No i za niecałą połowę ceny jakiegoś komputera do gierek mamy zestaw do przyjemnej gry.
Po co dobry komputer? za grosze można kupić teraz PS2 i do tego TDU albo GT 3. A kierownica do stu złotych to nie kierownica. Lepiej kupić jakąś droższą używaną w dobrym stanie. No i za niecałą połowę ceny jakiegoś komputera do gierek mamy zestaw do przyjemnej gry.
sorry ale PS2 to juz przezytek..grafika jest maxymalnie DD testowalem taka platforme. i malo ktora kierownica ma kat obrotu 900stopni...
Wysany: 2007-05-11, 08:22
Napisałem o PS2, żeby było tanio i poszły dobre gierki. Oczywiście jak ktoś ma kasę i chce super grafikę to może kupić PS3, albo xboxa 360. To i tak taniej wyjdzie niż dobry komp do gierek.
Ostatnio zmieniony przez Konrad 2007-05-11, 08:49, w caoci zmieniany 2 razy
Napisałem o PS2, żeby było tanio i poszły dobre gierki. Oczywiście jak ktoś ma kasę i chce super grafikę to może kupić PS3, albo xboxa 360. To i tak taniej wyjdzie niż dobry komp do gierek.
no jednak masz racje
poki co najlepsze scigalki to toca3-nfs carbon- lfs
powiem Wam, ze smigam teraz w GTR2 samochodem o wdziecznej nazwie BMW M3 E46 GTR i jest przekozak! Ale trzeba miec sprzet do tego w miare dobrej klasy.
Wysany: 2007-05-11, 16:38
myślę, że trzeba też wspomnieć o TDU. Wiele samochodów, motocykle i setki kilometrów dróg. Do tego można aktywować tryb hardcoremode dla osób, które lubią realistyczne prowadzenie samochodu.
Wysany: 2007-05-11, 21:19
live for speed jest dobry, ale ile razy można jeździć na tym samym torze i tym samym samochodem? Realistyka jest i to dobra, ale ja wole wiele licencjonowanych samochodów i kilometry tras, a i samochody nie prowadzą się jak w NFS. Ostatnio mnie nie ciągnie do LFSa, bo mi się po prostu znudził. Szkoda, że nie ma idealnych samochodówek
...ale to co napisał w temacie southOFheaven, to nie TOCA 3 tylko GTR2.
a poza tym gościu jedzie M3, a wyprzedza auta typu NGT nie mówiąc nic o klasie GT jak by to były "rowerki". pewnie na jakimś pozimie dla nowicjuszy jedzie...
ps. mam tą gierkę i jest naprawdę dopracowana jeżeli chodzi o REALIZM w sęsie "technicznym". jest naprawdę dobra i jak ktoś jeździ na poziomie symulacji, czyli na "najwyższym" musi naprawdę dobrze to robić i dobrze znać każdy tor. inaczej nie ukończy nawet pierwszego zakrętu. tu trzeba używać gazu i hamulca z "głową" bo jak się przeholuje, to każde uderzenie czy wyjazd poza tor może tak uszkodzić Ci auto, że o wyprzedzaniu można zapomnieć
i jak ktoś jeździ na poziomie symulacji, czyli na "najwyższym" musi naprawdę dobrze to robić i dobrze znać każdy tor. inaczej nie ukończy nawet pierwszego zakrętu. tu trzeba używać gazu i hamulca z "głową" bo jak się przeholuje, to każde uderzenie czy wyjazd poza tor może tak uszkodzić Ci auto, że o wyprzedzaniu można zapomnieć
jezdze wlasnie na takim poziomie bo easy jest dla noobow
masz racje co do tego, ze kazde wypadnicie z toru praktycznie pozbawia mozliwoci na wygrana