Ale wymyślasz, ja miałem do wyboru rocznego Mercedesa C-klasa, e39 i e34 i wybrałem bez wachania e34, jak by nie fakt że moja e30 był w trakcie małej naprawy to bym nią pojechał. Jest wiosna więc szukaj jakiegoś klasyka bez dachu
e36 zlota sedan 17" 320i sedan do tego czasu oprocz przodu takze tyl bedzie w bananowych skorach... jestem abstynentem NIE praktykujacym takze moglibysmy sie dogadac jestem z lublina
Panowie skoro czlowiek napisal 5 lub 7 to nie proponujcie mu 3 z calym szacunkiem e30 czy e36 to piekne autka ale dudek, napisal 5 lub 7. Jak panna mloda ma sie zmiescic w wielkiej sukni do 3. Szukaj cos w stylu czarnej e38
Panowie skoro czlowiek napisal 5 lub 7 to nie proponujcie mu 3 z calym szacunkiem e30 czy e36 to piekne autka ale dudek, napisal 5 lub 7. Jak panna mloda ma sie zmiescic w wielkiej sukni do 3. Szukaj cos w stylu czarnej e38
zapewniam cię że do mojego 3 wsiada sie o niebo lepiej niż do 5 czy 7
Marcin jak masz namiary na tą z3 to wyslij na pw. kujon masz piękne cabrio ale dzwoniłem do ciebie w marcu i miałes już zajęty termin 23.06.( jak sie cos zmieniło to daj znać).
Marcin jak masz namiary na tą z3 to wyslij na pw. kujon masz piękne cabrio ale dzwoniłem do ciebie w marcu i miałes już zajęty termin 23.06.( jak sie cos zmieniło to daj znać).
tak jak napisałem w moim pierwszym poscie, mam już zajęte