Ehhh wczoraj kumple wywineli e30 podwojne 360 na skrzyzowaniu na legionow naszczescie na nic nie natrafili. Dał kumplowi i tamten go nie posluchał zeby nie dawał but w podłoge w zakrecie szczesliwie nic sie nie stało ale jak tak patrze na te zdjecia to widze ze roznie bywa ze szczesciem.
[*]
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-05-09, 22:49
Mlody napisa/a:
KORDI napisa/a:
Menel napisa/a:
a to nie jest ta 325 mtech II ktora miala sporo rdzy a potem ja koles wyszykowal i dlugo wisiala na allegro ? miala przez jakis czas Borbet T 9x16 ?
[*]
niesjestem pewien ale na 95% to ta..
PozdrOOfki...
Tamta miala inne fotele te glebokie (nie znam dokladnej nazyw) , chyba ze mowie o czym innym..
kilka osob od nas z forum chcialo tamta kupic ale cena byla za bardzo podstepna bo cos okolo 5tys.
na allegro mial nicka extra guma( moze ktos go zna ? ).
tak tylko pytam , szkoda chlopaka...
Swojego czasu extra guma sprzedawał tą beemke...
Zrobił jej te mankamenty widoczne na zdjęciu i znów wystawil do sprzedania...I to nie jest ta beemka,bo jeszcze inne foty i siedzenia są inne...Pozdro[*]
Pomg: 1 raz Doczy: 06 Sty 2006 Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2007-05-10, 19:45
Tez przyznam razcje łukaszowi i kordiemu racje, poza tym jak czytam niektóre posty to mi sie wydaje jakbyscie abrdziej przyzywali rozbita e30 niz smierc człowieka . . .
beemka mnie nie obchodzi, ale nie chodzilo mi o to, ze traktuje to jakos wybitnie, ale... a zreszta to nie temat o tym.
160km/h to nie jest wielka predkosc jesli auto jest "przyklejone" do asfaltu, ale jesli asfalt jest dziurawy i ma koleiny to nawet 100km/h potrafi zabic...
160km/h to nie jest wielka predkosc jesli auto jest "przyklejone" do asfaltu, ale jesli asfalt jest dziurawy i ma koleiny to nawet 100km/h potrafi zabic...
160km/h to o 110km/h wiecej niz mozna jechac w terenie zabudowanym...
no comments...
szkoda zycia i juz
jeszcze jedna [']
Sory Yaku ale pieprzysz glupoty. 160 km/h w miescie to idiotyzm, obojetnie jak by auto przyklejone nie bylo. Tym bardziej w deszczu.
zluzujcie... poczytajcie komentarze: http://busko.net.pl/wiadomosci/news.php?id=1837
i zastanowcie sie chwile zanim cos napiszecie.... i za nim bedziecie nastepnym razem sprawdzac przyczepnosc...
Sory Yaku ale pieprzysz glupoty. 160 km/h w miescie to idiotyzm, obojetnie jak by auto przyklejone nie bylo. Tym bardziej w deszczu.
sorry, nie wiedzialem, ze jechal w miescie. A co do deszczu to nie ma znaczenia czy jechal 100km/h czy 160km/h bo jak masz opony zeslickowane to i przy 50 wpadniesz w poslizg przy luku.