autentyk, z reszta widziales mnie, albo lepiej, zobaczysz jeszcze kilka razy, to Ci to udowodnie
[ Dodano: 2007-05-06, 13:25 ]
autentyk, z reszta widziales mnie, albo lepiej, zobaczysz jeszcze kilka razy, to Ci to udowodnie Z reszta musial bym teraz stanac obok Cibie zebys uwierzyl ze mam tyle wzrostu i tyle waze, serio, widac po mnie
_________________ "...Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć...."
Bede szczery: nie lubie piepszenia nie na temat. Gdybym byl moderatorem wywalalbym takie posty. Tematem jest PIEKNA E30 Touring, jedna z najpiekniejszych jaka widzialem. A Wy tu pierniczycie ile kto ma wzrostu i ile wazy. Nie bede z Was bral przykladu i nie bede wspominal ze mam 187 i waze 100kg.
A auto jest po prostu SUPER. Esencja German Style. Jest jak piekny zachod slonca. Pewnie nie jeden niemiec powiedzial Ja, ja das ich gut, szyn auto... Ales kla.(sorry nie umiem pisac po niemiecku).
Cholera tylko kupisz takie auto i co dalaj? Nic tylko pojechac nad jezioro wyciagnac lezak i przygladac sie na nie, na cudo Bavarczykow.
Mysle ze majac takie auto pozostaloby wziac sie za ochromowanie wahaczy i innych elementow.
Pozdro dla fanow E30
GRATULACJE i SZACUNEK dla goscia ktory utopil w nia kase!
_________________ SPRZEDAM! E36 328i anglik-tanio
Azev A 4x100 16" i 17"na sztuki
Skrzynia 6-tka z M3 3.2
Automat z E36 328i Coupe
brain69 - usunięty [Usunity]
Wysany: 2007-05-06, 16:23
SajGoN napisa/a:
Wy tu pierniczycie ile kto ma wzrostu i ile wazy. Nie bede z Was bral przykladu i nie bede wspominal ze mam 187 i waze 100kg.
ok w takim razie forum jest wogóle bez sensu, mam zakładać temat "kto ma ile wzrostu"
nasze posty zajęły kilka miejsc pogadaliśmy i wsio, mam dzwonić do leśka albo jechac 150 km żeby z nim pogadać????
to jest offtopic i nic się nie dzieje,
offtopic jest własnie po to żeby sie integrować pogadać, to nie cb radio i żeby móc pogadać o swoich innych nie związanych z tematem sprawch przechodzi się 2 kanały do góry
na forum jak zauważysz jest cała masa tematów których posty zeszły na inny tor i dobrze bo można się poznać dogadać umówić
jeśli pytałbym się kogoś o pierdoły związane ze wzrostem czy marką telefonu na forum technicznym chyba sam poprosiłbym moderatora o wyrzucenie postu
ale to jest offtopic i można płynnie przechodzić z tematu na temat
forum jest nasze i musi żyć
wolałbyś żeby woglądało tak:
- fajna
-super
-podoba mi się
nie podoba mi się
-rewelka
ludziska to nasze forum i jest ono dla nas a nie my dla niego
Jestem na tym fotum na bank dluzej niz nie jeden z Was i wiem ze tamaty tego typu "ze cos jest nie na miejscu" sa lekko bez sensu, bo gdybym mial ja czy inny mod zaprowadzic tu lad i sklad to by sie tu zrobilo ssmańskie zgrupowanie jakichs sztywniakow a tego bysmy nie chcieli .. ale fakt jest taki ze jesli ktos wystawia PRZEPIEKNE E30 to chyba srednio go obchodzi ile kto ma wzrostu i jakiego ptaszka wiec panowie zbastujmy i trzymajmy sie tematu a wszyscy beda zadowoleni ..
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
brain69, to temat do pogratulowania Pablo i wyrażania opini na temat tego że jego samochód został zamieszczony na najbardziej znanej stronie o e30... wiec zastanów sie czy go obchodzi to ile masz wzrostu ile ważysz czy masz dużą głowe czy co tam jeszcze... Jeżeli nie zgadzasz sie z tym że robienie komuś syfu w temacie jest nie na miejscu to sory ale nabijaj sobie posty na Bravo.pl
Bez odbioru
Wysany: 2007-05-06, 21:50
to mnie się wydaje że to jest temat do forum nasze śmigiełka a nie OFFTOPIC
Oj chlopaki przestancie z tego co obserwuje, to kazdy temat na forum troche zbacza z kursu....moze i rzeczywiscie jeszcze nie zauwazylem zeby w temacie o samochodzie bylo w wzroscie...ale.... zawsze musi byc ten pierwszy raz Dzieki chlopaki za mile slowa..... juz sam zaczynam dostawac skretu kiszek czy dobrze robie, bo szczerze tak nie do konca spodziewalem sie ze ja sprzedam, a jak narazie zainteresowania nia przeszlo moje najsmielsze oczekiwania Jeszcze raz DZIEKI!!!
A ja Wam powiem że wzrost jest tematem ściśle związanym z samochodem bo nie każdy wielkolud zmieści się do kazdego autka i odwrotnie lilipucik nie poprowadzi beemusi bo bedzie miał za krótkie nóżki
Wysany: 2007-05-06, 23:28
no i prezes tematu rozgonił niesforne bachory
i bardzo dobrze Pablo że wkroczyłes bo byśmy się pozżerali a po co
to ja w taki razie przepraszam i Ciebie że tak się upierałem przy swoim i wszystkim z którymi się zaczynałem kłócić, chłopaki sorki
trzymajmy się marki
wszystkiego dobrego
[ Dodano: 2007-05-06, 22:30 ]
o Monika też ma racje