Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-04-29, 22:05
Menel! Cie nie było a najwięcej wklejasz w tematach o Toruniu 8)
ja mam troche fot, ale dopiero wróciłem i ide spać...
Ta dziewczyna, którą wrzuciłeś to moja znajoma - jeździ na toruńskie imprezy od lat
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-04-29, 22:58
tia, tak serio to ja siedzialem w tej e34 1200KM i jej popsulem skrzynie.
a co do wklejania to widze ze u was porazka po calosci. w tamtym roku byl oddzielny temat a w tym roku lipa niby tylu forumowiczy a wszyscy maja gleboko w duupie forum (zreszta tak jak ja ).
hih mam pare fotek dodam ze wszystkie chetnie podawaly numery gg zeby to potem im piekne zdjecia poslac;)
hehe i mowie wam ze niema co przesadzac z browalem na zlocie co ja odwailem to az teraz sam siebie sie wstydze wbilem sie do namiutu gdzie siedzial posluszny i udzeylem w temat ze ten jego serwis to debile hihih gosciu dal mi koszuleczke za darmo spawdzili mi bemcie kurde co za debil ze mnie pousuwalem zdjecia zeby laska nie widziala ale nie zbyt to wygladalo jak gosc bez koszulki siedzial w namiocie i ******* im glupoty ))
hih a to w 6teczce poslusznego
Ostatnio zmieniony przez kafarek 2007-05-01, 15:38, w caoci zmieniany 2 razy
http://img410.imageshack.us/my.php?image=dscn4662mr7.jpg
ta czarna po prawej nawet niczego sobie ale po co jej te czarne rajtuzy ? bosze ale jej musi walic spod nich !