Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-04-02, 22:35
kamil.k napisa/a:
JacekG napisa/a:
kamil.k napisa/a:
JacekG, ale trze cały czas
no właśnie nie... ale jak już zacznie to trze cały czas.
chyba zależy od tego czy auto mocniej dobije na jakiejś nierówności.
no własnie i o to sie wszystko rozchodzi ze jak ktos nie robi duzej gleby to takie kola mu wchodza bez problemu tylko jak sie obnizy to dopiero trze
ale bez gleby 9x16 wyglada jak agro tjuning wogole mija sie z celem takie rozwiazanie.porazka po calosci.
jak jest gleba to kola robia negatyw i gorna czesc chowa sie w nadkola i jest git. ja nie moge zrobic max gleby czyli -80 bo mam miske m40 wiec najwieksza porazka caloksztaltu BMW jaki mogli wymyslec. dlaczego nie zrobili tak miski jak w m20 ? debile
KAMIL o jakie tarcie tobie chodzi bo nie rozumiem Jeśli myślisz, że im większa gleba tym felga coraz bardziej zbliża się do golenia to jesteś w błędzie-odległość felgi od golenia choćby nie wiem ile dał na dół jest zawsze taka sama Owszem jak idzie na dół to cała kolumna wraz z kołem kieruje się do środka czyli powstaje tzw NEGATYW-ale to chyba my wszyscy wiemy... chyba, że miałeś na myśli że opona będzie ocierać o rant błotnika-a to już inna kwestia ja raczej się z takim czymś w życiu nie spotkałem
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-04-03, 21:36
wiec sprawdzone, do cienkich golenie nie trzeba dystansu aby upchac na przod 9x16 et15 ale z tylu na obnizeniu -60 czasami mi obcierke robi wiec lipa . .
hehe dizs zalozylem 9 na przod bez dystansu ... kumpel : "dowod nie twoj" hhehehe kozacko wyglada !! jutro zaloze wszystkie i sie zobaczy co to warte a tak to czekam na dystanse
o zesz w ... nie no maluje te moje fele i poleruje ... juz sie nie moge doczekac bo jest taki kozak ze masakra ! wczoraj zalozylem na przod - chcuialem sie przejechac i trze jak jasna cholera !!!!! na poczatku nie ale jak sie ulozyla tak juz amen ! musi byc dystans a zeby bylo smiesznie to chyba walne dystans jeszcze na tyl ... coby fajniej wygladala
Witam, widze ze mianiakow 9calowych felg w E30 tutaj nie brakuje nikt z Was nie mial 205/50 na takiej feldze ewentualnie 205/45
PZDR
ja mam 205/45
A ja 205/50, ze względów na drogi ale na tył już kupiłem 205/45 bo przyciera
Widocznie masz ladnie posadzony tyl Mialem w e30 205/50 przy czerwonych sprezynach (tyl chyba -40mm ?) i bylo prawie dobrze (zaladowany troche obcieral) - nie mialem czasu na kombinacje z oponamii i podnioslem tyl o dokladnie 1cm - bylo idealnie Przy 205/45 to musi juz byc ladny hardcore