Szkoda ze autor tego tematu dostal juz bana, bo chcialbym sie dowiedziec w jakie to przekrety z kasa jako skarbnik jestem zamieszany.
Dobre przekręty robisz skoro sam o nich nie wiesz, Twoja lewa ręka nie wie co czyni prawa sorry za O.T. ale jakoś nie mogłem się powstrzymać dziwne to to wszystko
Dobra ja sie przyznaje jako sekretaressa Brunera ze to nie prawda ze budujemy bunkier, a te wczasy last minet na Kajmanach w zeszlym roku i ten Egipt co lecimy za dwa tygodnie to absolutnie nie sa z klubowej kasy...
Oczywiscie takze mi nic nie wiadomo o tym emczy co je Bruner trzyma w garazu i ukrywa przed kolegami z klubu zeby sie nie dowiedzieli ze je kupilismy jako auto do celow reprezentacyjno-slozbowo-lansowych
swoja droga skad sie biora takie dziwne zarzuty ? ktos chce mącić ? niejaki gujo ledwie sie pojawil na forum a odrazu przydymil z grubej rury.
No wlasnie tez mnie to zastanawia... jak sie o mnie i o moim bracie, oraz o calej reszcie klubowicz moze wypowiadac ktos kto nas nie zna. Ktos kto nie nalezy do klubu i nie wie jakie sa relacje miedzy nami wszystkimi Co go obchodzi co robimy z klubowymi pieniedzmi skoro on nie placi skladek klubowych To wiedza tylko klubowicze i tak powinno byc.
Poza tym ludzie nauczcie sie rozrozniac:
To jest forum. A na forum ktore sie nazywa www.forum.beemka-klub.pl pisza userzy forum czyli FORUMOWICZE.
Wsrod forumowiczy sa tez KLUBOWICZE czyli osoby nalezace do stowarzyszenia ktore sie nazywa Beemka-Klub i zrzesza milosnikow marki BMW.
Zanim zaczniecie kogos obrazac i generalizowac zastanowcie sie dwa razy, jest nas tutaj wszystkich razem klubowiczy i forumowiczy kilkaset osob i zamykanie wszystkich do jednego worka jest nie fair
nie ma to jak zrobic burdel na forum
chcial chlopak zaistniec i ma swoje hmm niee nawet nie 5 minut ma swoje 5sekund i tak niedlugo kazdy o nim apomni
dla mnie to chore...
sam chcialbym miec na aucie nalepki z adresem strony jednak tylko jako user nie klubowicznie moge. szkoda
Myślę że nie ma sensu dalej wałkować tego tematu bo najbardziej zainteresowana osoba i tak już się tu zapewne nie wypowie i nie zdradzi Nam z którego palca wysnuwa takie oskarżenia pod adresem tych którzy płaca i tych którzy nie płacą (ciekawe po co taki podział ktoś z Was tu przytoczył skoro oskarżenie jest pod adresem wszystkich ?).
Ja nie płace, dobrze mi z tym a naklejkę (a nawet dwie) na aucie i tak mam bo kupiłem z naklejką
Zakończmy ten temat bo nie ma to sensu żebyśmy sami przed sobą sie spowiadali czy przekonywali że wszystko jest git - wg mnie jest więc nie wywołujmy wilka z lasu a 5 minet tego jak mu tam już dawno przeminęło
Zakończmy ten temat bo nie ma to sensu żebyśmy sami przed sobą sie spowiadali czy przekonywali że wszystko jest git - wg mnie jest więc nie wywołujmy wilka z lasu a 5 minet tego jak mu tam już dawno przeminęło
Tak! Masz rację! ... A kto ma racje ten stawia ..... kolację.
I niech nikt nam nie wmawia, że >>BIAŁE JEST BIAŁE a CZARNE JEST CZARNE<<
Pozdrowienia i całuski - M.
_________________ Nothing else matters!
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2007-04-24, 17:14
co do naśmiewania sie czy wyrażania swojego zdania jest dowolna każdy może pisać jak myśli i może sobie ze swoja beta robić co mu sie podoba a to ze sie z niego śmieją to już jego wina ale nie powinien sie tym martwic bo przecież jemu sie to podoba i niech śmieje sie sam z innych i będzie wesoło.
Hahaha.
Wg mnie gujo to cipka, nie ma odwagi i pisze: ci, tamci, pare osób, góra. Jak ma problem to niech wyśle prv, albo stanie twarzą w twarz i powie co mu się tam ubzdurało. Po drugie, uważam, że BK skupia ludzi o podobnym guście motoryzacyjnym (lub "prawie" podobnym) i nie jest to wcale grono wzajemnej adoracji. Jeśli komuś się wydaje, że jego wizja BMW, tematów, tuningu czy tym podobnych mu nie odpowiada, to może rzeczywiście nie jest to miejsce dla niego. To jest po prostu styl BK.
można by pisac i pisać
Aha - gujo coś pisał o gangach czy coś takiego, jego zachowanie to raczej pasuje do jego nicka - 997, w sumie to "legalna mafia"
ps. na miejscu guja to bym nie chlapał jęzorem tylko przeprowadził jakieś śledztwo połączone z szantażem, a może nawet z sexaferą. . . buahhaha
mnie najbardziej zastanawia co gujowi strzelilo do lba. zawsze wszystko ok, robil sobie zmiany w autku ( na lepsze ) nawet mial z tego radoche i nagle JEB!!!. zbluzgal wszystkich, o jakies finansowe malwersacje oskarzyl.
to sie nie wzielo znikad. facet byl swierzy i dopiero wystartowal wlasciwie na tym forum a tu nagle taki atak. i takie zarzuty. skad mu sie to wzielo w glowie? byc moze ktos mu cos nagadal, a nawet nim pokierowal.
High-Tech napisa/a:
Aha - gujo coś pisał o gangach czy coś takiego, jego zachowanie to raczej pasuje do jego nicka - 997, w sumie to "legalna mafia"
High-Tech, bez przesady. a jakby mial w nicku 666 to co bys napisal?