Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2007-04-16, 00:38
YY......a ma ktoś z forum zielone E36 w coupecie z naklejką beemka-klub na tylnej szybie na dole na środku.... widziałem takową jakieś pół godziny temu na rondzie w Słupi...betka jechała na Kraków..
Co najdziwniejsze beti chyba na TBU była.....
PozdrOOfki...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
fajny pomysl z tymi pozdrowieniami!!ale czy zwiesniaczone,zlexusowane,z chromowanymi kolpakami,jaskrawozielone tez trzeba pozdrawiac?
jakbyscie widzieli granatowe brudne e34 z dziwnym zderzakiem z przodu i jedna stalowka z tylu to mozecie mnie pozdrowic bo poki co mam taki zastepczy woz ale co tam..zawsze to beemka
Ja dzisiaj we Wrocławiu widziałem fajne E30, ale miało jakiś dziwny niespotykany kolor. Ciężki do określenia zielony. Niestety nie zdążyłem zauważyć tablic. Zna ktoś może to auto?
Myślę że mruganie długimi zawsze będzie kojarzyło się z panami z suszarką.
Jakiś czas temu wracałem ze Śląska i na trasie wyprzedziło mnie granatowe
e36 i zamrugało awaryjnymi. Podgoniłem do niego i okazało się że to
Gepard z beemki. Pozdrowiliśmy się i spoko. Było to sympatyczne.
sie ma
A nie lepiej było by mrugać kierunkami w lewo i prawo tak jak to robią kierowcy TIRów ? Troche to zajmuje czasu ale przynajmniej nikt nie pomyśli sobie że za rogiem stoją Smerfy
I spoko, co za kretyn tą beemką jedzie i tak jest w większości przypadków. Ja proponuję jakieś naklejki (choć by Beemka) na szyby i może się po tym poznawać.
Ja proponuję jakieś naklejki (choć by Beemka) na szyby i może się po tym poznawać.
ja mam takie same zdanie bo inaczej bede sie ludzie dziwic kto to jechal ?? znam go ?? a tak jak bedzie naklejka to nawet na parkingu poznamy smigielko z forum i wtedy nawet mozna bedzie poczekac i przywitac sie i zaprosic na piwko 8)
Vindevil napisał/a:
Ja proponuję jakieś naklejki (choć by Beemka) na szyby i może się po tym poznawać.
ja mam takie same zdanie bo inaczej bede sie ludzie dziwic kto to jechal znam go a tak jak bedzie naklejka to nawet na parkingu poznamy smigielko z forum i wtedy nawet mozna bedzie poczekac i przywitac sie i zaprosic na piwko
Ale wszyscy musieliby mieć jednakowe naklejki i to w widocznym miejscu. Niestety wydaje mi się, że to może być ciężkie do zrealizowania. Można by przemyśleć jak to zrealizować i przedyskutować to na forum.
bardzo ciezkie do zrealizowania bo ja np zadnych naklejek nie mam zamiaru naklejac na statek i pewnie nie tylko ja.
machniecie reka tez jest ok. niech sobie cymbal mysli co za kretyn czy cos. jak ktos kumaty to odmachnie i final.
mozna podyskutowac kilka osob ma naklejki ja sobie tez ostatnio nakleilem na bocznych szybkach auto mam ciemne i naklejki czarne i nie rzucaja sie za bardzo w oczy ale sa i zawsze jak ktos bedzie przejezdzal to zauwarzy przynajmniej ja tak mam ze jak jade i widze na drodze jakas e30 to zwalniam i podziwiam
mozna podyskutowac kilka osob ma naklejki ja sobie tez ostatnio nakleilem na bocznych szybkach auto mam ciemne i naklejki czarne i nie rzucaja sie za bardzo w oczy ale sa i zawsze jak ktos bedzie przejezdzal to zauwarzy przynajmniej ja tak mam ze jak jade i widze na drodze jakas e30 to zwalniam i podziwiam
A może zamiast naklejek każdy sobie zamontuje niebieskie diody w spryskiwaczach? <jołk> Co się będziemy pieprzyć ze znakowaniem naszych bolidów? Po prostu będziemy pozdrawiać gestem dłoni, a jak ktoś nie skuma, to już jego problem
PS. Pamiętajcie, że fioletowe E30 Touring we Wrocławiu, Bełchatowie albo na trasie nr 8 to ja
Spoko ja zaczęłam pozdrawiać każde śmigiełko, jak ktoś nie kuma to jedzie zdziwony dalej, a zorientowany odpowie. Miły gest od razu przyjemniej sie jeździ.
na drodze
Naklejki klubowe (tak jak reszta gadzetow) sa dla klubowiczy i w tym temacie sie nic nie zmieni. A poza tym jak juz to Beemka Klub - nie bedziemy chyba reklamowac konkurencji
Nie wpadamy w skrajność z naklejkami typu pass itp. Mogła by być zwykła naklejka BMW w górnym rogu szyby kierowcy , wielkości mniej więcej 5 cm. Każdy wie gdzie patrzeć i wtedy wszystko jasne (chyba).
A poza tym jak juz to Beemka Klub - nie bedziemy chyba reklamowac konkurencji
ja również uważam, że jak mają być, to takie żeby było wiadomo o so chozi, czyli "Beemka Klub"...
ale...
Bruner napisa/a:
Naklejki klubowe (tak jak reszta gadzetow) sa dla klubowiczy i w tym temacie sie nic nie zmieni.
a ja nie jestem jak narazie klubowiczem i szanuję takie zasady, więc nie chcę się w tej sprawie za dużo wypowiadać...
chyba, że Forumowicze też mogą sobie takie naklejki "strzelić"...?
...a ja chciałbym pozdrowic chłopaka w białym E30 touring na dolnośląskich numerach DZG xxxx,przyglądałem sie jego beemce dzis w Krakowie.Wydawało mi sie,ze machnął mi ręką ale ja sie oczywiscie zagapiłem i nie odpowiedziałem
Pzdr.Prosiak
ostatnio smigam do rzeszowa co jakis czas moim truposzem i mijam sie z fajnym e30 w MT1 - ja patrze na jego beme jak wol w malowanewrota a on na moja pozdro
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-05-01, 17:47
urbi - ja właśnie w takich sytuacjach jak Twoja pozdrawiam gościa (a zdażają sie i laski ) - zawsze machne łapą albo mrugnę tym czy tamtym swiatłem... to zupełnie naturalne...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...