K800i dokupiona 1GB karta - smiga jak ta lala.Sporo bajerów,aparat 3,2 Mpix,empeczy i wiele wiele innych.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ostatnio sprzedałem swoją NOKIE 6170 która naprawdę dzielnie się spisywała trzymała minimum 4 dni pomimo maksymalnego zakurzenia wewnątrz - zdjęć się już nie dało robić cały czas działała a sprzedałem ją bo znalazłem nówkę sztukę Ericssona K800i ale średni jest ten telefon co jakiś czas trzeba kasować część sms`ów i spis połączeń bo zaczyna wszytsko łapać z opóżnieniem działa MAX 3 dni a ten aparat 3,2 mega pixela hmmm niewiem gdzie tam to 3,2 na zdjęciach jest ! Teraz przez chwilę miałem NOKIE 5300... telefon muzyczny i owszem gra pięknie o niebo lepiej od K800i ale obudowa jest zrobiona z takiego plastiku jak opkakowania na serki wiejskie - jeden upadek i dowidzenia !
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !
ja wam polecam benq-simensa ef81 kozacki telefon caly metalowy sporo fajnych bajerow no i odkad serwis w polsce zbankrutowal mozna je tanio kupic mam go od 3 miechow i jestem zadowolony
a jestem wierny Motoroli Teraz dostalem z Ery jakiegos Samosunga E250 i lepiej nie rozpisywac sie na jego temat - zabaweczka dla dzieci - Motorola E1 ROKR to prawdziwy telefon
ja wam polecam benq-simensa ef81 kozacki telefon caly metalowy sporo fajnych bajerow no i odkad serwis w polsce zbankrutowal mozna je tanio kupic mam go od 3 miechow i jestem zadowolony
Mam takie pytanko ile czasu masz telefon i czy miales z nim jakies problemy
Nie do zdarcia to byla 6610 - naprawde solidny i pancerny telefon, nie raz spadala, rozlatywala sie na kawalki, byla rozdeptywana i rozjezdzana i nic, zadnego wrazenia, dzialala jak trzeba, bateria trzymala bez problemu tydzien. Teraz mam wlasnie 6020 i jestem niezadowolony - bateria trzyma 3 dni, czasem wychodze do roboty i pokazuje mi jeszcze 3 kreski a jak wyciagam telefon z szafki po paru godzinach to jest martwy. Do tego czasem zdarza mu sie przywiesic jesli pruboje go wlaczyc po podlaczeniu do ladowarki, obudowa duzo mniej trwala niz w pancerniku 6610, a wielkosc pamieci to jakas kpina. Generalnie kupilem Nokie bo z poprzedniej bylem zadowolony, teraz juz nie jestem i 6020 raczej nie polecam. Napewno lepsza od szajsungow czy innych alcateli w tej cenie, ale szalu nie ma.
Moja 6020 trzyma od 6 do 7 dni. Może nie jest jakiś mega wypas, ale foty z niej za tą cenę nie są złe.
BRUNER a formatowałeś akumulator jak był nowy. W każdym telefonie który mam od nowego 3, 4 pierwsze ładowania, nawet do 10 godzin i używam telefonu do pełnego rozładowania. W każdym przypadku bateria nie trzymała krócej niż 5 dni.
Drugi telefon moge polecieć to 3200, stary ale jary sprzęt kilka razy upadła i nic. Latareczka też kilka razy pomogła, poświecić pod maską jak ciemno było.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30