.....A co do automatycznych włączników świateł........Tak mniej wiecej miesiąc temu ktos na allegro oferował "automat" świateł włączany pedałem hamulca . Uruchamia sie silnik , nic sie nie dzieje , lecz po pierwszym naciśnięciu na hamulec światła zapalaja się "na stałe" , do momentu wyłączenia silnika............Lepsze to moim zdaniem niz te czasowe automaty..............A jak ja sie znam na pradzie to cos na tym schemacie zamieszczonym wcześniej albo jest nie tak albo.......Skoro cewka przekaźnika ma byc na stałe podłączona do (+) alternatora to ten przekaźnik będzie załączony cały czas.....a światła zapalą sie natychmiast po włączeniu zapłonu.......No juz sam nie wiem , co sądzicie o tym ?? - PZDR -henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
A Wy jeszcze na temat tych świateł dyskutujecie, łoooojeeeejku juz myslalem ze temat zamkniety
henry, widze, że masz w podpisie Fiata 124Sport Coupe by Abarth, moglbys mi na PW jakies fotki podeslac tego autka?? Ciekaw jestem jak on u Ciebie wyglada, bo sam osobiscie jestem fanem wloskich starych aut, pozdrawiam
webretti, nie dyskutujemy na temat czy jeździć czy nie bo to już zostało ustawowo zapisane więc nie ma wyjścia czy się to komuś podoba czy nie - prowadzimy sobie dyskusje offtopic-ową na temat pokrewny ale o światłach
henry, nie wiem nie znam się aż tak na prądzie może faktycznie tam jest błąd jakiś znalazłem w necie to wkleiłem porostu