juz nie daje rady z felgami ale sie nie poddam. chcialem dzisiaj zakamarki pomalowac ale nie za bardzo wyszlo i jak obkleilem tasma ta papierowa to musialem od nowa je jechac filcem bo sie uwalily i na dodatek tasma wpila farbe i rozpuszczalnikiemi musialem jechac przejechalem rozpuszczalnikiem ladnie wytarlem poszedlem do auta przychodze a one biale jade szmatka a to nie chce zejsc myslalkem ze sie potne od nowa jechalem cale malowanie za swietnie nie wyszlo bo gdzie niegdzie sa pechezyki ale tego i tak nie za bardzo widac ale juz nie mialem sily.
jeszcze plaskie dekielki i bedzie w pytke ! szacun za polerke calosci ! ja kiedys zrobilem jedna i powiedzialem DZIEKI dajesz dajesz do przodu ! pozdro chlpaku
pare dzisiejszych fotek po przymiarce no nie moglem tak przechodzic obojetnie jak mi tak swiecila po oczkach zalorzylem tylko ta jedna przednia zeby zobaczyc jak to bedzie wygladac
oponki juz sa w drodze te na przod z nizszym profilem. efekt na zywo jest jeszcze lepszy no ja sie zakochalem )))
no gujo! jest bomba! Tylko srodka srodka bym na czarno nie zostawial, przemaluj (przepoleruj) na srebrny jak z tylu i bedzie w ogole miodzio. A i blende w wolnym czasie wywal
Tylko srodka srodka bym na czarno nie zostawial, przemaluj (przepoleruj) na srebrny jak z tylu i bedzie w ogole miodzio.
chodzi ci o srodek tam gdzie bedzie gekielek ja nic z nim nie robilme byl ten srodek czarny no ale jak drkle przyjda to nie bedzie widac ale postaram sie psiknac. A o blende sie boje na razie bo jest na klej do szyb i jak ja zerwe to z lakierem a nie mam siana zeby ja malowac przed zlotem
Kurde a mówiłeś że spalicie laminaty na stosie a tu co , laminatów brak
zawsze cos sie znajdzie wiesz jeszcze brewki moze i moze blenda a moze bedzie ten koles co odemnie kupil hihihi
[ Dodano: 2007-04-09, 20:32 ]
chlopaki pomocy potrzebuje sprezyny przednie do 1,8 -60 nie wiecie kto ma i chcial by sprzedac jak cos to piszcie w moim temacie lub jak wolicie gg lub co chcecie
[ Dodano: 2007-04-14, 03:03 ]
wlasnie przyjechalem z gorzowa od panci hihi znacie??? tego co kiedys rekinem palil gume a teraz e30 z silnikiem 3,5 masakra koles niesamowity ale co najwarzniejsze po to co jechalem to sprezynki na przod h&r niebieskie caly komplecik kupilem od niego za 150 zl jestem zadowolony a moj kumpel kupil od niego e30 czyli nastepny sie szykuje na zlot
[ Dodano: 2007-04-14, 03:20 ]
jutro porobie fotki do dam wam zerknac na nie teraz nie wiem czy zmienic tylko te przednie a tylnie zostawic takie jakie mam czy walnac komplet