Ok....A teraz tak powąznie spytam....da sie jakoś zamontować podłokietniki do fotela który w takowe nie jest wyposarzony....??
Robo....chyba za mało ostatnio pisze bo mojego humoru nie poznajecie...
PozdrOofki...
P.S.
We no zdejmij to ///M
Ale tak to fajna pupcia .. nawet kumin nie razi....
juz bym to dawno zrobił tylko powiedz jak ?? aby to zeszło bez lakieru i ta klejka po prawej tak samo jak to zrobic
a na kumin je tifff tak ze co ma razić
W e34/e32 napewno sie da do-montowac podlokietnik kazdy fotel ma standardowo otwor na zamontowanie podlokietnika pod takim jakbi plastikiem ktory jest z tylu fotela
PozdrOofki...
P.S.
We no zdejmij to ///M
Ale tak to fajna pupcia .. nawet kumin nie razi....
juz bym to dawno zrobił tylko powiedz jak ?? aby to zeszło bez lakieru i ta klejka po prawej tak samo jak to zrobic
a na kumin je tifff tak ze co ma razić
Bierzesz suszareczke max grzejesz tak zeby aż ciepła blacha była,i delikatnie paznokietkami zdzierasz dmuchając suszarą cały czas....
schodzi bez śladu...
Póżnie to miejsce pastą tempo i śladu nie ma po kleju...
PozdrOOfki...
P.S.
Wygodnie sie siedzi z tymi podłokietnikami...?
Jeżdze często kumpla meśkiem i po prostu zaraziłem sie podłokietnikiem...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
KORDI mnie tu atakuje za ///M
a czy tylko było M w M3 i M5 czy moze M-pakiet tez miało taki symbol ? no bo po co mam zrywać coś co jest oryginalne? /jesli oczywiscie jest/
mam prośbe moze mi ktoś zmniejszyć zdęcie tak aby podeszło do avatarka bo niestety sam sobie z tym nie radze
[ Dodano: 2007-04-01, 19:51 ]
pare fotek "czystego" /w koncu/ auta z wczoraj
z 730 od git funfla
komina nie zmieniam bo nie będe pruł tłumika załozonego w niemcowni który w dodatku idealnie pracuje w środku prawie nic a na zewnątrz piękny pomruk
co do ///M to się jeszcze zastanowie ale dzisiaj na giełdzie w Gliwicach oglądałem compakta w M-pakiecie i tez miał taką M-ke
zamierzam wypolerować ranty i dać gdzieś zrobić płaskie dekle do borbetek bo te które się bujają w bagażniku troche mi nie podchodzą