Dlatego też od dłuższego czasu telewizja dla mnie nie istnieje. TV włączam jedynie jak chcę obejrzeć film na DVD, a wiadomości czytam na portalach internetowych. Nie przejmuję się telewizją, bo z niej w ogóle nie korzystam
Howgh
Nie pekaj nie jestes sam TV ogladam goscinnie tylko u starych czyli weekendowo.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
No kuuczeee kiler to ja swoim autem raczej nigdzie poza swoje miasto się już nie ruszę bo też mam pas na przedniej szybie i znaczki M/// na klapie i w grilu. Aż się boję że się okaże w oczach tych co robią ten program że zwieśniaczyłem swoje E30.
No wyskakuje info, że dla polski są zajęte łącza więc zainstalowałem tymczasowo tel cały megaupload toolbar i udało się ściągnąć cz.2, z następnymi coś nie chce iść
Hmm, no coz, jeden wielki kibel sie zrobil z kanalem TVN Turbo, ten kanal schodzi na <cenzura>, ale coz, polak potrafi , a wiec dzisiejsze TVN Turbo to kanały m.in. dla wedkarzy, dla graczy w glupie gierki na telefon, w nocy jakis glupie laski :cenzura: cyckami, Martyna ma coraz gorszych gosci w programie, ahh zapomnialbym o budowniczych amerykanskich domkow .......brawo bravisimo niech jeszcze dodadzą gumisie o 19 jako dobranocke dla niepelnoletnich a w poludnie program o gotowaniu dla moherowych kur domowych, zenada...........na temat tego tede srede i jego glupiej blondi to juz slow mi brakuje, jedno mnie tylko zastanawia, skad tacy ludzie sie biora w TV????????????????????????????
a Top Gear ogladam na BBC, bo w pseudo TVN Turbo leca stare odcinki przeterminowane tak jak zeszloroczny snieg.....
To juz wole tracic czas na kanal Discovery i program American Hot Rod
na początku kwietnia nowe odcinki Top Gear na tvn turbo.
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30
ja raz to ogladalem ale juz nie chce wole ogladac z synem CZERWONY TRAKTOREK na MINI MINI polecam wiecej adrenaliny niz w operacji kicha bananowca tedego ze skladu WIELKIE H..
_________________ TŁUMIKI SPORTOWE NOWE I UZYWANE PW
ja raz to ogladalem ale juz nie chce wole ogladac z synem CZERWONY TRAKTOREK na MINI MINI polecam wiecej adrenaliny niz w operacji kicha bananowca tedego ze skladu WIELKIE H..
daniello haha ale pocisnąles
Ale zgadzam sie... widzialem pół odcinka i wystarczy.
Ja widziałem tylko kilka minut, jak jakaś głupia blondynka próbowała palić gume w E36. Nawet jej siw udało, ale jak opona strzeliła, to urwało kawałek zderzaka i odpadła listwa boczna z drzwi. Jak dla mnie tandeta... nigdy więcej!
Juz myslalem, że gorszego programu niz Ale dziura nie da sie zrobić... Niewiem dla kogo to jest program. Co za kretyni wogole dopuscili to do emisji przeciez to jest totalna chała, Jeszcze prowadzi to cymbal ktory nie ma zielonego pojecia o samochodach, powinien sie zajac kreceniem tylkiem w teledyskach i rapowaniem, w tym jest dobry.. Juz wole oglądać ganiające sie małpy na animal planet. pozdro
..... powinien sie zajac kreceniem tylkiem w teledyskach i rapowaniem, w tym jest dobry..
jedyną rzeczą w jakiej jest dobry, to chyba mowienie slow "joł mada faka" a rapowanie i krecenie tylkiem zostawmy afro-amerykanom.....bo nawet tego ten cymbał nie potrafi....
ja ostatnio widziałem na Animal Planet o ośle czyli wyżle parzystno kopytnym!ciekawe.a swoją drogą to pomyslec że taki ktoś jak tede pochodzi z naszej stolicy a w dodatku gosc wie że go sie nie lubi i jego programu a on dalej to prowadzi ale długo tego programu nie bedzie coś mi sie wydaje choc oni patrza na ogladalnosc a wiekszosc z nas z ciekawosci włącza tv i patrzy na tego osi....ka co on wyprawia a ci z tvn turbo mysla że jesli ogladalnosc jest spora to pewnie sie podoba
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
a wiekszosc z nas z ciekawosci włącza tv i patrzy na tego osi....ka co on wyprawia a ci z tvn turbo mysla że jesli ogladalnosc jest spora to pewnie sie podoba
telewizor nie nadaje sygnału włączenia, a oglądalność badają ośrodki typu OBOP