Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2007-03-30, 01:13
Piotr_1 napisa/a:
powinieneś wiedzieć że 0,04 jest poza możliwościami fizycznymi, chyba że włożyłeś myszkę między zęby??? Albo się mylę???
Ja już od dłuższego czasu ćwicze czas reakcji...(zaraził mnie koleś od psychologii ze studiów)
do tego zawsze wygrywałem na startach własnie przez szybkość reakcji(trenowałem 4 lata biegi sprinterskie)...mam też troche sztuk walki za sobą gdzie tez to szlifowało sie...
PozdrOOfki...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Wow. Wynik średni 1.0 jest pozakosmiczny, chyba że uwzględnia jakiegoś fuksa. A ile dajesz że jest możliwy do uzyskania taki pojedyńczy czas? To znaczy jaka jest granica możliwości fizjologicznych? Chodzi mi o to żeby nie czekać na fuksa żeby kliknąc łącznie z pokazaniem się stopu (bo zaraz ktoś wyjedzie z czasem 0,00), tylko o czas na zareagowanie po tym jak już się pokaże??? I wydaje mi się że ten progamik czasem popełnia błąd, bo raz kliknąłem niby zbyt późno i myślałem że będzie kupa, a pokazał 0,12. Właśnie zszedłem do 0,131, ale nie upalam, tylko tak z marszu (i jeszcze się każdorazowo po zapaleniu czerwonego upewniam czy na pewno jest czerwone i że myszka jest na miejscu oraz patrzę czy nie ma kogoś ciekawego do rozjechania i dopiero wtedy wciskam )