BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
[E30] arczi e30 ->> 316
Autor Wiadomo
Arczi e30 
ZBANOWANY

Doczy: 09 Wrz 2004
Skd: Płock
Wysany: 2007-01-02, 13:53   

Lagadula nie wiem po co jestes taki cyniczny ..
- apart jaki mam taki mam .. widocznie mnie na lepszy nie stac
- no kłapaczki zaloży na zime ale z racji tego zeby felgi sie tak nie niszczyły ... te metalowe kapselki ktore trzymane sa przes sruby przy feldze tez mam ... ale mi sie zupełnie nie podobaja
- ringi ... nie uzyłem słowa ringi w tym temacie ... ringi mi sie niepodobaja i nigdy nie myslalem o ich załozeniu
- malowanie lamp ... mam ciemne in-pro moze nie sa klasyczne ale mi sie podobaja ... zawsze mam seryjne jak mi sie te znudza to załoze ... nigdy nie pomalowalem lamp i nie zamierzam .. . chłopaki dyskutowali nt. temat w moim temacie to wszystko ... zauwaz ze ja nie powiedziałem ze chce pomalowac lampy ... piszesz a nie czytasz ...
- mysle ze chojnka zapachowa to nie obciach ... to nie prezerwatywa ze musze ją chowac, nie wywiesilem jej tez jak eksponat bo to nie złoty łancuch a ja nie jestem ALiG .. poza tym faktycznie 3 sztuki mam schowane w aucie ... z czego 2 w bagazniku
- co do anteny to masz racje ... nie mozna tez mowic ze nie stac mnie na org. BMW .. nie musi to byc nowa antena moze byc uzywana .. kosztuje 20zł ... moja opieszałosć w tej naturze bieze sie z tego ze wyciagnełem radio i załozyłem org. plastik zasłaniajace otwor na radio ... dlatego anteny jeszcze nie załozyłem ... zeby było śmieszniej to mam cała karoserie z innej e30-tki gdzie jest cała antena ale jakas nie moge sie zebrac zeby ja wyciagnac zrobie to pewnie na wiosne

Dziekuje za pochwałke za M-technika :grin:

lagadula 

Doczy: 30 Gru 2005
Skd: .:P O Z N A Ń:.
Wysany: 2007-01-02, 14:36   

W mojej wypowiedzi nie było ani słowa cynizmu.

Na tym zdjeciu wyglada jak by miała ringi - jesli sie pomyliłem, przepraszam.
Nie mówie że nie stać cie na inny aparat, sam mam najtanszy, ale chodzi pore dnia lub oswietlenie w momencie robienia zdjec.

Tymon 

Doczy: 26 Lip 2006
Skd: Śląsk-Mikołów
Wysany: 2007-01-02, 14:39   

No ewidentnie i widać Angel Eye :wink:

Arczi e30 
ZBANOWANY

Wysany: 2007-01-02, 14:42   

lagadula napisa/a:
W mojej wypowiedzi nie było ani słowa cynizmu.

Obrazek

Na tym zdjeciu wyglada jak by miała ringi - jesli sie pomyliłem, przepraszam.
Nie mówie że nie stać cie na inny aparat, sam mam najtanszy, ale chodzi pore dnia lub oswietlenie w momencie robienia zdjec.

dodam jeszcze że to była Wigilia godzina okolo 15-ta faktycznie wyszło ciemno ... a aparat za 300zł nie robi imponujach zdjęc ...

te zdjecie faktycznie "pokazuje" że moja e30-tka ma ringi :mrgreen: problem w tym ze ich niema :lol: ... jednak aparat za 300zł moze zrobic fajna fotke i dodac cos od siebie :razz:

emaloo 

Doczy: 28 Maj 2006
Skd: Poznań
Wysany: 2007-01-02, 14:44   

Ehhh... Dobra świnka i tyle z mojej strony :smile: Co do fotek to zawsze można spróbować popracować w jakimś prostym programie graficznym i rozjaśnić zdjęcia... :wink:
pozdro!

Melis 

Doczy: 04 Lut 2005
Skd: Ostrowite
Wysany: 2007-01-02, 15:16   

Yakuzatti napisa/a:
cale czerwone!

no jasne ze wstecznego sie nie maluje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yakuza ucz sie młody od satrszych a mniej błedów popełnisz... :mrgreen:

Tomek3er 

Doczy: 06 Sty 2006
Skd: Królewski Kraków
Wysany: 2007-01-02, 15:35   

Jeszcze cos dodam do tematu lamp... albo cąłe czerwone(choc uwazam ze jak malowac całe to szeroka lampa tam to super wygląda...) albo seria, ale i tak uwazam ze najlepsze te które ma Arczi ! :grin:

Melis 

Doczy: 04 Lut 2005
Skd: Ostrowite
Wysany: 2007-01-02, 15:44   

Arczi e30 napisa/a:
lagadula napisa/a:
...

Obrazek

Na tym zdjeciu wyglada jak by miała ringi...

...te zdjecie faktycznie "pokazuje" że moja e30-tka ma ringi :mrgreen: problem w tym ze ich niema :lol: ... jednak aparat za 300zł moze zrobic fajna fotke i dodac cos od siebie :razz:

wcale nie u kumpla w waskiej lampie, tez to tak wyglada! to chyba sprawka lustra w starych lampach ze daja takie swiatło jakby były ringi... no moze prawie... :mrgreen:

Arczi e30 
ZBANOWANY

Wysany: 2007-03-17, 12:18   

... Black Hella załozona nawet ładnie sie prezentuje zestaw StarTec + Black Hella 8)

Idzie wiosna ale jeszcze troszke zimowej scnerii sprzed 2 tygodni ...

Tylko sola walcza z zima nasi drogowcy ..

Mniejmy nadzieje ze za rok bedzie inaczej :roll:

Adi 
urzędas

Doczy: 30 Sie 2005
Skd: Hindenburg OS
Wysany: 2007-03-17, 14:09   

No ładnie ale z tyłu przydała by się jakaś podwójna końcówka wydechu bo kiepsko wygląda ta pojedyncza malutka rurka w tym dużym wyprofilowanym otworze w dokładce.

zielony potworek, mała czarna dziewiętnastka i zielona z plecakiem

Arczi e30 
ZBANOWANY

Wysany: 2007-03-23, 06:55   

beemka została sprzedana .... :cry:

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Doczy: 18 Kwi 2005
Skd: Sanok
Wysany: 2007-03-23, 08:09   

Następny niemądry, będziesz płakał jeszcze za nią, napisz jeśli to nie tajemnica jaką kase wziąłeś

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

Arczi e30 
ZBANOWANY

Wysany: 2007-03-23, 10:02   

Lord Lukasz napisa/a:
Następny niemądry, będziesz płakał jeszcze za nią, napisz jeśli to nie tajemnica jaką kase wziąłeś

no niestety sprzedałem .. ale ty masz rodzine i wiesz oco chodzi .. potrzebne mi byly 4d i najlepiej kombii ... na i kupiłem Kombi m20b20 zdosc dobrym wyposazeniem na tarczach z przodu i z tyłu ... auto sciagniete z niemiec 2 miechy temu r. prod. 1990 jezdzona tylko wylacznie na benzynie i tak zostanie

Mysle ze cena delikatnie ponad 4000zł za jaka sprzedałem moja 1,8m10 na gazie z 1984r to dobra cena ... starczyło mi na Kombi

Ale moja poprzednia bedzie stała za miedzą ... wiec praktycznie codzinnie bede ja widział .. poszła w dobre rece

Miki 

Doczy: 11 Kwi 2004
Skd: z kreskówki ;)
Wysany: 2007-03-23, 10:50   

arczi a przypadkiem lamp tylnych nie zostawiles? choruje na takie za jakas rozsadna kase

Arczi e30 
ZBANOWANY

Wysany: 2007-03-23, 12:04   

Miki napisa/a:
arczi a przypadkiem lamp tylnych nie zostawiles? choruje na takie za jakas rozsadna kase

wszystko poszło z samochodem ,,, za rozsadna cene moge tylko odsprzedac amortyzatory Bilstein b6 Sport zółte do waskiej lagi ... bo ostały sie po autku ,,,

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Doczy: 18 Kwi 2005
Skd: Sanok
Wysany: 2007-03-23, 15:21   

Oj przesadzasz, mam rodzine ale nie wyobrażam sobie jazdy autem innym niż e30, mój starszy syn ma 5 lat i też nie widzi innych aut poza bmw, żona też nie pozwoliła by mi sprzedać mojej e30, a młodzszy syn ma dopiero 5mc i jak narazie jest mega szczęśliwy jak jedzie a bemce :lol: tak więc mimo to że moja e30 jest zupełnie niepraktyczna i niekomfortowa to jest autem rodzinnym i długo jeszcze będzie :)

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

Miki 

Doczy: 11 Kwi 2004
Skd: z kreskówki ;)
Wysany: 2007-03-23, 15:27   

a za kilkanascie lat syn dostanie kluczyki do e30 na 18ste urodziny i albo przejmie pasje po dumnym tatusiu albo... hmmm wole nie konczyc

Arczi e30 
ZBANOWANY

Wysany: 2007-03-23, 22:25   

Lord Lukasz napisa/a:
Oj przesadzasz, mam rodzine ale nie wyobrażam sobie jazdy autem innym niż e30

dlatego kupiłem e30-tke w Kombi z bardzo żwawym silnikiem 2,0 ktory nie widział gazu ..

LuKaSzQ18

Doczy: 28 Cze 2004
Skd: Tłuchowo
Wysany: 2007-03-25, 11:54   

widzialem tą twoja e-30 , przypałowa jak każe które miałeś...aha jakos wczesniej nie czytalem tematu w czarnej liście dlatego pisze tu ...abyc poodawał chłopaką kase którą wisisz i dopiero kupuj sobie auta... ty mi sie zawsze podejżany wydawales nawet chłopaki z płocka mówili ze jestes ostry pajac ze na glupie dekelgi od alpiny wykreciles chlopaczka i w piwnicy jakiś smieszny nożyk wyjołes ..aha osiedlem z plocka to ty nie strasz bo ciebie tam maja sam wiesz arturku za kogo hehe wybijaja Ci szyby w samochodach ze nienadązuz garaży zmieniac..aha synku nieracze cos brzydkiego na mnie napisac bo sam wiesz ze jestem czesto w plocku i mozesz mniec nie przyjemnosc:) jak z ciebie taki mądrala przez ten internet i twoje posty wszystkie tak pięknie brzmią to mowie oddaj kase a nie pokazujesz swoje redła.

wystarczy. to nie miejsce na takie wypowiedzi. jest od tego osobny temat.
następna wypowiedż w takim tonie, w tym temacie, zakończy sie ostrzeżeniem.
Ostatnio zmieniony przez kuzyn 2007-03-25, 16:38, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: