ja tez jeszcze poczekam...
chociaz u mnie to zima to dowcip jeden wielki, pare dni sniegu przez tyle miesiecy a dzisiaj mialem na termometrze +21...
i nie zartuje...to co to za zima w marcu..
ech..dobrze ze w te kilka dni pojezdzilem bokami bo bym sie baaardzo wkurzyl ze nie moglem
Kurcze miałem wczoraj zmienić na letniaki ( które przetrzymuje w górach), pojechałem przy okazji, miałem spalić te niby zimowe, no i po jednym bączku dziewczyna mi powiedziałą że na takie coś to może iść do wesołego miasteczka ...
A potem się rozpadało maksymalnie, i dalej mam te niebezpieczne zimówki
ja latam w zimie na alu 17stkach wiec mnie tak nie pili
a poza tym ja zawsze zmieniam kola tak:
zakladam zimowe przed samymi wszystkimi swietymi a zmieniam na letniaki przed wielkanoca...
ja latam w zimie na alu 17stkach wiec mnie tak nie pili
a poza tym ja zawsze zmieniam kola tak:
zakladam zimowe przed samymi wszystkimi swietymi a zmieniam na letniaki przed wielkanoca...
zeby sie przylansowac w swieta
_________________ KLUBOWICZ - KATOWNIK
sprzedaz czesci nowych i uzywanych do e30 e 32 e34 e36 e23
swapy
mechanika bmw www.ubottgarage.pl
tel 502928155
Ja dziś też założyełm alufelgi i letnie oponki.Aż miło popatrzeć!Chociaż jazda w nocy i rano w tych warunkach na oponkach 255/40/17 nie należy do przyjemności.A jak spadnie śnieg to znów będzie chybił trafił
ja juz 2 tygodnie na letnich ale moje przednie lyse gumy niebardzo sie trzymaja mokrej nawierzchni wiec tez sobie kupilem 2 szt nowych nankangow (bede forumowym testerem opon ) czekam na przesylke a jak sie sprawdza to sobie kupie jeszcze 2 i bedzie gitara