Właśnie się zaczęło na tvn turbo, ale już w pierwszym zdaniu porażka i VW Garbus turbo shaker porażka
_________________ Transformers to ukryta moc
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-03-02, 10:59
moim zdaniem program nie jest taki zły ... bo nie oczekuję od niego zbyt wiele
Maciek Polody czył fajną laskę upalać starą tylnonapędówką, trochę polatał, gościu z SR pochwalił się swoją suprą (ciekawe, czy rzeczywiście ma te 1250 KM ... poza tym, że to bez znaczenia ) - generalnie do obiadu może być - ot taki lekkostrawny
No gdyby jeszcze wycieli te urywki gdzie tede się mądrzy to można by popatrzec Jakoś mam niechęć to tego gościa jest dla mnie głupi i nieprawdziwy we wszytkim co robi
Przed chwilą obejżałem cały drugi odcinek i musze stwierdzić że ten program to nie wypał...
Zakupili juz e30 2 szerokiej lampie, będą nie niej pokazywać czego robić NIE WOLNO Tede już powiesił pod lusterkiem "analogowy antyradar" w postaci płyty kompaktowej w tym przypadku Rap Eskadra Powiem też że miał strasznie tempą współprowadzącą... co było widać juz w zakończeniu programu.
Tede podczas ruszania e30stką wbił wsteczny i niestety pojechał nie w tą strone co trzeba - pokazali to w zakończeniu.
Pozatym zrobił z siebie buraka kiedy ustawiał fotel...
Pozatym pokazali trabanta Rost Ride.
Mówili o nowosciach wsród hamulców jakiejś firmy , i zawieszeniach regulowanych.
Było też car audio
Itak odcinek mi sie nie podobał... Mam nadzieje że za 4 dni będe miał okazje zamienić z gościem kilka słów i powiem mu co myśle robieniu wioski z e30
hehe... to nowy/PREMIEROWY odcinek na ten tydzien... Łysego kojarze wlasnie ze zlotow w toronto... spox ziom... zdjal z furaka nalepki (pewnie zeby w tvn turbo wystapic z mila laska)... ladnie GUMY strzelaly
a co do e30 i TEDEGO to pokazuje CZEGO NIE ROBIC z BMW i mysle ze to zacna idea bo szyderczo nasmiewa sie z tego i moze co poniektorzy zrezygnuja z nalepek MCZY czy pasow na przednia szybe zobaczymy co bedzie dalej bo jak narazie jest spox... pewnie niebawem zaloza jakis tlumik typu dwa wiadra
Ale pokazując jak się pali gumę i urywa przy tym kawałek zderzak i listwe z drzwi wykazali się profesjonalizmem. Ten program to porażka teraz połowa dzieci będzie tak robić w samochodach rodziców. Mogli pokazać jakiś drifting a nie wieśniackie palenie gumy z jakimś
''Łysym'' czy jak mu tam. W takich chwilach wstydzę się,że mam bmw.
a nie wieśniackie palenie gumy z jakimś
''Łysym'' czy jak mu tam. W takich chwilach wstydzę się,że mam bmw.
LYSY to spoko ziomek!
poznalem go osobiscie...
koowalek napisa/a:
szkoda ze niszczy taki ladny samochodzik jakim jest e30
jest to specjalny zabieg aby UKAZAC CZEGO NIE ROBIC Z AUTEM/BMW..
mysle ze to dobrze bo jest sporo ironii... i moze ktos sobie wezmie do serca i nie bedzie wieszal "analogowego antyradaru pod lusterkiem w formie plyty CD"
jest to specjalny zabieg aby UKAZAC CZEGO NIE ROBIC Z AUTEM/BMW..
mysle ze to dobrze bo jest sporo ironii... i moze ktos sobie wezmie do serca i nie bedzie wieszal "analogowego antyradaru pod lusterkiem w formie plyty CD"
Lepiej byłoby pokazać co można zrobić wtedy program miałby sens, a tak powstała kolejna zapchajdziura czasu antenowego
Ten program jest jak antyreklama dla MediaMarkt - TYLKO DLA IDIOTÓW - baran TEDE + zidiociałe laski - a palenie gumy ala "pseudo drifter" Łysy to już totalna żenada, to każdy debil potrafi, dziwie się tym co to pochwalają ? "Czas tuningu" był o niebo lepszy
No to kaplica...to juz wolalem Czas tuningu bo ostatnio wiele o drifcie bylo, a teraz sie zbliza sezon to wsadzili jakiegos majstera od agro tuningu...
Dlatego też od dłuższego czasu telewizja dla mnie nie istnieje. TV włączam jedynie jak chcę obejrzeć film na DVD, a wiadomości czytam na portalach internetowych. Nie przejmuję się telewizją, bo z niej w ogóle nie korzystam