jedenz przedstawicieli bmwspurt był ostatnio na Grochowie na naszym mini spocie i....szkoda mi go było - tak się chłopak męczył. ALe trza przyznac, że kręcić kołem w miejscu, po sniegu przy cofaniu umie jak nikt inny. Szacunek.
Jak ktoś reflektuje na herbatkę tudzież rumianek zapraszamy.
Do dyskusji na naszym forum na temat smaku wyżej wymienionych również. Linku nie mogę podać gdyż znowu, zostanę o reklamę posądzony.
Ja czasem przy piątkowym, albo sobotnim wieczorze zdarza się że pójdę ostro "bo bandzie" ale nie wiem czy to znaczy dosłownie to samo co "jeździć bokiem".
Jak ktoś reflektuje na herbatkę tudzież rumianek zapraszamy.
Do dyskusji na naszym forum na temat smaku wyżej wymienionych również. Linku nie mogę podać gdyż znowu, zostanę o reklamę posądzony.
Nie musisz swojego forum tak bardzo reklamować na naszym forum, bo my wszyscy ten adres dobrze znamy a od czasu do czasu, kiedy u nas frekwencja wzrasta, to wiadomo bez sprawdzania, że ..........BMWsport ......... "padło"
Pozdrowienia i całuski - M.
Czasem bywa że jednym padnie domena, innym skończy się limit transferu więc czasem ciśnienie, tfu, frekwencja skacze
Kochany! To, że skończył się nam limit transferu przed czasem, to tylko świadczy o tym, jak popularne i często odwiedzane jest nasze forum w przeciwieństwie do Waszego. Frekwencja rzeczywista przekroczyła u nas planowaną, ale spokojnie, już jest OK! /ORMO czuwa, wywiad działa./
U Was, jak nie zamkną forum to limitu nie zabraknie, nie musicie się obawiać. Możecie nam co najwyżej ... pozazdrościć dobrego zarządzania.
A tymczasem ..... pozdrowienia i całuski - M.
pragnę zaznaczyć, że na tutejsi forumowicze to abstynenci.
A herbatę chociaż pijecie?
Czy tylko miłością do zapachu spalonej gumy żyjecie?
A kto ci powiedział ze upalamy gumki??Bo jakos ja sobie nawet nie przypominam kiedy ostatnio ktos to robił.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-02-27, 17:59
no i jak tam u was na bmw sport czuja sie dezerterzy tacy jak Love Joy, Arczi ?
a co do frekwencji to na dniach bedziecie mieli wieksza ogladalnosc dzieki BOSKIEMU
bo zmienil piaskownice i zabral zabawki
eee on i jego 18 tematow na temat RS-ow (polerowanie RS-ow, jaki klej do srubek w RS-ach, jak szeroki rant w RS-ach, czy ten lakier jest odpowiedni do RS-ow, czy te wentylki nie beda za bardzo wystawac w RS-ach, czy taka opona ma odpowiedni bieznik do RS-ow, czy RS-y w otoczeniu kombajnu i bagna na podworku wyglada dobrze .. itd) a teraz takze pewnie z 10 tematow na temat hartge przeniesli sie na qltstajla .. wiec moze BMW-sport ominie ..
_________________ prowadzisz pizzerie
masz kogos znajomego ktory prowadzi
eee on i jego 18 tematow na temat RS-ow (polerowanie RS-ow, jaki klej do srubek w RS-ach, jak szeroki rant w RS-ach, czy ten lakier jest odpowiedni do RS-ow, czy te wentylki nie beda za bardzo wystawac w RS-ach, czy taka opona ma odpowiedni bieznik do RS-ow, czy RS-y w otoczeniu kombajnu i bagna na podworku wyglada dobrze .. itd) a teraz takze pewnie z 10 tematow na temat hartge przeniesli sie na qltstajla .. wiec moze BMW-sport ominie ..
A kto ci powiedział ze upalamy gumki??Bo jakos ja sobie nawet nie przypominam kiedy ostatnio ktos to robił.
.
A nie upalacie?
BM 6 napisa/a:
Kochany! To, że skończył się nam limit transferu przed czasem, to tylko świadczy o tym, jak popularne i często odwiedzane jest nasze forum w przeciwieństwie do Waszego. Frekwencja rzeczywista przekroczyła u nas planowaną, ale spokojnie, już jest OK! /ORMO czuwa, wywiad działa./
U Was, jak nie zamkną forum to limitu nie zabraknie, nie musicie się obawiać. Możecie nam co najwyżej ... pozazdrościć dobrego zarządzania.
A tymczasem ..... pozdrowienia i całuski - M.
O w morde
Najnowszy screen z BMW sport, czyzby nowe zainteresowania?