hehehe - baur po prostu założył oryginał, a można było taniej - nie ma się co czepiać szczegułów, bo są do dopracowania, a przyciemnienie szkła jest spoks
He he, fakt, załozyłem oryginał. Jest droższy, i lepszy. Zawsze cena wiąże sie z efektem na koniec. Ja nie powiedziałem że to jest BEEE, tylko poprostu na zdjęciach wygladają przesadnie czarno, a to mi sie kojarzy z wiejskim tunningiem. Napewno widzieliście idiotów co łapia za spray, i lakieruja wszystko na maxa, a nie chece by środowisko beemek było z tym kojarzone !!!! Jeśli w rzeczywistośi na żywo tak nie jest, i Arczi pomalije blaszane ringi - spoko !!!!!
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
tylko że zauwaz ze ta folia działa tak że jak zapale swiatla to wogole niewidac tego przyciemnienia ( widać na fotkach) a oto wlasnie chodzi, jasność foli mozna dobrać jak ktoś chce to może sobie pierd.... nawet na czerwono, mi sie wydaje ze ta co mam jest optymalna, napewno efekt jest lepszy jak sie kupi czarne hella ale ja wydalem na to 5zł bo reszta sie moge podzielic z przyjaciółmi, i mysle ze zadnym sprayem nawet za 200zł nieuzyska sie takiego efektu. Dla mnie liczy sie że wiekrzości sie podoba.
jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma...
nie wszystkich stac, a tu tanim kosztem mozna zrobic cos podobnego...
takze dla mnie ogien, tanim kosztem i fajnie wyglada, a porownywac z hella nawet nie ma co, bo to 2 rozne ligi...
jak na wlasnoreczna robote to nikt sie przyczepic nie moze, kawal dobrze wykonanej roboty...
...a sprawdzałeś jak to świeci w nocy? Bo mnie się wydaje że będzie raczej kiepsko. Dla mnie to lampy straciły swoją klarowność, zrobiły się matowe. Lampa Helli jest zrobiona na podstawie odbijania się czarnych elementów krzyża (światła długie) w zwierciadle, szkło nie jest wcale ciemniejsze. A w światłach mijania jest poprostu zamiast lustrzanej blaszki - czarna ( bo i tak soczewka tylko świeci a tam się nic nie odbija) i szkło jest również jasne. Dlatego światła Helli nie tracą swoich właściwości podczas jazdy nocą.
PS. Kilka dni temu takie orginalne światła Helli wyjąłem Agentowi z cabrio (bo i tak sprzedaje, to po co mu ) i wsadziłem do siebie. Wyglądają naprawdę kozacko!
wczoraj wieczorem jechalem i niezauważylem różnicy, jezeli jednak po dłuzej jeździe stwierdze że jest za ciemno to założe mocniejsze żarówki. Ja też bym wolał ciemne Hella ale niemam kasy na taki wydatek, ostatnio mialem mozliwość kupna za 500zł, ale brak funduszy na to niepozwolił, jeżeli trafi sie jednak okazja to napewno nia niepogardze, po za tym podobaja mi sie zoczewki i jakbym je wymienil na Black Hella to bym byl zadowolony, jednak narazie bedzie tak i mnie też to sie podoba.
Pomysł dobry ale jak dla mnie troche te światła za ciemne. Moze jaśniejsza folia byłaby lepsza?? I jakieś takie matowe są.... Ale pomysł wart poeksperymentowania
Pozdro