mialem i mam ( z ta roznica ze te 17" nie weszlyby nigdy do astry,sprzedalem je kolesiowi do calibry a sam kupilem je z e30 ).
wiesz dobrze ze te twoje borbeciki sa spoko a ponabijac sie musze czasami z roznych gadzin
wklejaj swoje i nie pitol.
kurde Jakub, ale mi o wiele bardziej sie podobaja te felgi MOTORSPORT
dodaja agresywnosci beemce a te letnie to takie ala lafik przednionapedowy
motorsporty maja swoj urok bo po prostu pasuja do tego nadwozia... a agresor jest bo guma 225/50R17 i wyglada auto jak czolg na nich... te z z4 mi sie podobaja bo sa unikalne... malo beemek na nich widzialem
motorsporty maja tez niezaprzeczalna zalete... sa pancerne tzn idealne na zime
Moje pininfariny by BBS 17" 215/45R17
Musze je odnowic i stad moje pytanie jak odnowic zeby ladnie wygladaly? Pomalowac znow na czarno, chrom czy zwykly alu?
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-02-23, 23:34
lansmastera to moze i mialem ale jak z rodzicami mieszkalem, teraz to na kiblach smigam bo mieszkanie trzeba odnowic,wyremontowac,umeblowac itd
ale jest sporo jeszcze osob z fajnymi felgami na forum i nic nie wklejaja.
Ale po przypomnieniu sobie w jakim kraju mieszkamy i jakie mamy drogi szybko zrezygnowalem z tej koncepcji...narazie stanelo na tym ze wrzuce ranty w polerke na lusterko i tyle wystarczy...
[ Dodano: 2007-02-24, 00:18 ]
No dobra zeby Menel sie zaraz nie sfochowal...wrzuce i ja swoje zdjecia...
Zdjecia stare bo stare i nie aktualne ale felgi widac...
(wielkie sorry za to zdjecie ale nie moglem znalesc ladnego zeby tego glupka nie bylo widac )
Ale po przypomnieniu sobie w jakim kraju mieszkamy i jakie mamy drogi szybko zrezygnowalem z tej koncepcji...narazie stanelo na tym ze wrzuce ranty w polerke na lusterko i tyle wystarczy...
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...
Zawsze mam problem z zapamietaniem rozmiaru tych kol...jak je zdejmuje to proboje zapamietac ale ni jak nie idzie...moze to wina tej finlandii od Menela...
A tak calkiem powaznie...tyl to 9 albo 9,5 cala a przod to 7 albo 7,5 cala...oczywiscie 17...opony przod: 215/45/17 tyl: 225/45/17...na tyle sa bardzo ladnie naciagniete...az nawet zabardzo...ale co tam...
_________________ Jadac lewym pasem zjawisko dlugich swiatel w lusterku jest mi obce...