mozna tu sprawdzic jakie wychodzily felgi do beemek, jakie et , jaka szerokosc, w jakim modelu itd.
Mozna by to kiedys dopiac na stale do gornych tematow.
Link Menela elegancki, wszystkie modele felg BMW z rozmiarami, ET wagą, itp. Za to drugi troche lipny brak podstawowych parametrow i danych. Choc z drugiej strony duzo, ale ogolnie malo znanych marek.
Fil.To jest felga identyczna jak Hamman HM2 choc historia taka sama jak z moimi Hammanami Hm które mam wygladają identycznie ale nie są orginałami .Gdzies widziałem je u goscia które je kupował do e36.U nas na forum albo street racerów.Obsadzenie dobre do e36.Akurat wejdzie.Miałem 8 cali 17 w et 38 i było idealnie.Masz w linku przez Kamila k zamieszczonego te hammany.Obejżyj sobie.Pozdro.P.s Ladna felga szkoda że tak wąska
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Fil.To jest felga identyczna jak Hamman HM2 choc historia taka sama jak z moimi Hammanami Hm które mam wygladają identycznie ale nie są orginałami .Gdzies widziałem je u goscia które je kupował do e36.U nas na forum albo street racerów.Obsadzenie dobre do e36.Akurat wejdzie.Miałem 8 cali 17 w et 38 i było idealnie.Masz w linku przez Kamila k zamieszczonego te hammany.Obejżyj sobie.Pozdro.P.s Ladna felga szkoda że tak wąska
no wlasnie..ksztalt ramion taki hamanniasty ale rozmiar za grzeczny..zeby bylo smieszniej widzialemten sam model z wiele wiekszym parapetemw e32 tyle ze 16"...sam juz nie wiem..z wiosny pojda w polerke i narazie zostana..pozdro