Ja sie juz przestałem martiwc - wole przejsc 3 km i wiedziec ze auto stoi niz stac w oknie cała noc.
STOLICA - no co zrobisz.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Nawet jak masz te AC to nie zwróca Ci tego co włożyłeś w to auto tylko policzą jakąs smieszna cene giełdową za ktorą nie kupisz juz nic konkretnego...ale dzieki za informacje zawze juz to daje jakis obraz na co sie szykowac...chyba wersja menela jest najlepsza , lepiej dac skóry do czyszczenia z materiału genetycznego niz szukac nowego auta
Hehe dobra dzikus jak by menel odpuścił to ja jestem następny w kolejce w zamian zostawi Ci na te kilka dni coupe znasz je to dobrze Ci się będzie jeździć
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-02-13, 11:14
maly, ale po co mu jakas coupeta. przeciez chlopak chce odpoczac w nocy w hoteliku a nie wybijac sobie zeby jezdzac twoja po warszawie.
dzikus, sprawdzilem nawet w necie jak najszybciej usunac plamy po lachonach wiec nie peniaj,dobrze bedzie.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-02-14, 23:50
poczekaj ziomek bo mialem awarie ze swoja laska- stara duupa bo 24 lata. juz zerwalem ale jakos znowu jestesmy razem
wyskoczylbym szybko tam do ciebie ale juz troche wypilem z tamtego powodu i lipa