niewiem ile obnizją tylnie zmierzyłem dzisiaj i maja równe 200mm wyciągnięte wydaje mi sie ,że je st to -80 a z przodu bende obniżał na maxa tak,żebym tylko mógł normalnie skręcać...będzie nisko
_________________ BMW"Ona jest moją bronią,to moja duma i honor
Nie mam oprócz niej nikogo innego,jest moją ikoną"
tzn>???przednie spręzynki jamexa ,amorki przednie???niewiem jakiej firmy,tylnie spręzynki eibach 200mm,amorki koni musze to wszystko dokładnie wyczyścic i pomalowąc bo narazie wygląda to tragicznie,ale będzie git
_________________ BMW"Ona jest moją bronią,to moja duma i honor
Nie mam oprócz niej nikogo innego,jest moją ikoną"
najwazniejsze pepe ze zmieniasz ten zderzak. sam widzisz ze popularnosci ci on na forum nie przyniosl . zmienisz zderzak , zalozysz ladne kolo i bedzie calkiem inny samochodzik. wiec dzialaj.
wiem wiem,zderzaczek koniecznie,ale pierwsze primo po niedzieli oddaje mój silniczek w ręce Mrozińskich-remoncik silniczka( głowica,itp)troszke mnie to szarpnie ,póżniej sie bende brał za zawieszenie,szpere,...itp
[ Dodano: 2007-09-27, 14:10 ]
kilka fotek mojej buńki z remontu który trwa,z tyłu fele 17 borbet opnki yokochama 215/40/17
,z przodu benda 16/9 tez borbet t (mały klin bedzie) nowy lakier itp
co do komina nie dawajcie komentarzy,wiem,wiem !!że nie pasuje ,ale narazie zostaje tylko bedzie schowany
zprzodu jeszcze wygląda jak enduro,chwilowo ,jak wrzuce gwinty będzie nisko.....