jezusicku nie ma co zazdroscic tylko przyjezdzac czestochowa jest mniej wecej tak polozona ze z kazdego miejsca blosko sciepa na oplate jednodniowa i tor xcaly dla nas ja tam pozwolenie ma caloroczne a chcecie znac cene ? 50 zl (po znajomosci of corse) i jedzez sobie w granicy mojej finansowej mmmm zeby paliwo i gumy byly za darmo
oczywiscie nie odebralem tego jako cynicznej ironi
Cytat:
marvin-86 juz Ci zazdrościmy tego toru
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
tymbardzij jak stoi jakies auto za 40 tysiów a w nim koles ze zlotym rolexem i laska obok
za 40dychy to mozna fabie ze srednim wypasem nabyc... malo osob jezdzacych takimi furakami kupuje golden rolexy a laske na fabie tez srednio jest wyrwac no chyba ze ma sie tego golden rolexen a fabia to auto zastepcze
ja robilem taki zaklad w swojej bylej e30 318is (nie mialem gazu a oponki to 175/65/r14) i zostawilem focusa1.6 16v-2002rok daleko w tyle. moje odejscie bylo niesamowite ze wzgledu na waskie kola
Co do fordów to mój znajomy wciągnął swoją 325 E30 nowe Mondeo ST220 .
Albo miał dłubane to 325 albo jakiś dziadek siedział w tym mondeo za sterami. Przy seryjnych parametrach to z całym szacunkiem, ale E30 325 zostałoby z tyłu. Chyba, że mówimy tu o starcie na dość krótkim odcinku.
ale macie kufa problem ja moim wartburgiem 1.3, którego kupiłem wczoraj za 900 pln , żeby wozić cement na działkę z pobliskiego składu budowlanego wciągam wszystkie polonezy nawet te z roverem a focusy to bez pęku, warbi jest wybebeszony, ma tylko przednie fotele i wazy , bo byłem na złomie 830 kg o szmatławym francuzie nie wsmomnę, bo jak nim jadę po Wale Miedzeszyńskim 230 to zjeżdżają mi nawet najszybsze, czyli białe samochody dostawcze, a policja mówi mi dzień dobry przez megafon.
Rafał ścigał się ostatnio swoją e30 z koniem po śniegu, ale wygrał bo koń nie miał szpery , a Rafał ma, poza tym koń miał niezimowe podkowy założone i ma być dogrywka
Albo miał dłubane to 325 albo jakiś dziadek siedział w tym mondeo za sterami. Przy seryjnych parametrach to z całym szacunkiem, ale E30 325 zostałoby z tyłu. Chyba, że mówimy tu o starcie na dość krótkim odcinku.
silnik standart, brak tylnych foteli ,kubły, most 4.45. koła 16" 205 przód, 225 tył,
no własnie na starcie to szły równo , dopiero pózniej odszedł, a test odbywał sie na spalarni w W-wie czyli tam jest jakies 400m. Chyba ze 3 razy sie spinali i za kazdym razem efekt byl taki sam. Fordzik był nówka sztuka nie smigany.
ale macie kufa problem ja moim wartburgiem 1.3, którego kupiłem wczoraj za 900 pln , żeby wozić cement na działkę z pobliskiego składu budowlanego wciągam wszystkie polonezy nawet te z roverem a focusy to bez pęku, warbi jest wybebeszony, ma tylko przednie fotele i wazy , bo byłem na złomie 830 kg o szmatławym francuzie nie wsmomnę, bo jak nim jadę po Wale Miedzeszyńskim 230 to zjeżdżają mi nawet najszybsze, czyli białe samochody dostawcze, a policja mówi mi dzień dobry przez megafon.
Rafał ścigał się ostatnio swoją e30 z koniem po śniegu, ale wygrał bo koń nie miał szpery , a Rafał ma, poza tym koń miał niezimowe podkowy założone i ma być dogrywka
Ja dostalem na starcie po dupsku od vw luppo lub seata arosy czy jakies takie male pudlo w dieslu z czerwonymi literkami na klapie .. do 3 biegu byl o jedna glugosc auta przede mna ale pozniej byla moja becia dlugo dlugo nic i dopiero on
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
dziś wieczorem mam się ścigać z suzuki maruti, dajhatsu charade oraz daewoo tico, właśnie montuję stożek. Jak myślicie, mam szanse? Będę się ścigał m.in z kolegą Szympansem z Pragi (jeździł kiedyś 500 konnym Golfem, ale teraz ma Tico, bo dopiero wyszedł z pierdla i wszystko mu mama zrabowała i uciekła do Nowej Gwinei, więc jest biedny i sprzedaje fajki na sztuki, ale to już inna historia....). I moje hasło na dziś "Jest szansa wydymać Szympansa".
Ok wystarczy, koniec nabijania, temat zamykam, jak dojdzie do pojedynku to wtedy napisz do mnie, otworze i pochwalisz sie, chyba że dostaniesz baty to sie nie przyznawaj nikomu