Wypaliło i przynajmiej wiadomo w jakim kierunku iść. Jeżeli będzie mało super zdjęć, to zamiast robić na siłę i z grzeczności 12 stron można zrobić 6 stron w większym rozmiarze.
ypaliło i przynajmiej wiadomo w jakim kierunku iść. Jeżeli będzie mało super zdjęć, to zamiast robić na siłę i z grzeczności 12 stron można zrobić 6 stron w większym rozmiarze.
Jak najbardziej jestem za takim pomysłem.
Mysle że pełny obraz materiału bedziemy mieli pod koniec wakcji.
Tymczasem zapraszam do polowania na foty w jak najlepszej jakości.
a jesli nie potrafimy dzwignac tematu duzego rozmiaru to mozna przeciez zrobic taki jak jest teraz, ale nie do powieszenia na scianie, tylko np do postawienia na biurku..
i po problemie
Marek i Yaku nie gniewajcie się, pomysł był szczytny, ale ten kalendarz, który dostałem to kufa skandal, co na niego patrzę to mnie strzela......Niech następny będzie inny, bo szkoda....
Wrzućcie jakąś fotę tego kalendarza jak wyglada w realu
Trzeba brać Rutinoscorbin, bo jest bardzo niewyrażny!!!
A swoją drogą, nie zależnie od wyglądu, to wielkie dzięki wszystkim, którzy przyczynili się do tego, że wreszcie jest kalendarz klubowy, bo do tej pory nikomu się taka sztuka nie udała.
Pozdrowienia i całuski - M>
Wrzućcie jakąś fotę tego kalendarza jak wyglada w realu
Trzeba brać Rutinoscorbin, bo jest bardzo niewyrażny!!!
A swoją drogą, nie zależnie od wyglądu, to wielkie dzięki wszystkim, którzy przyczynili się do tego, że wreszcie jest kalendarz klubowy, bo do tej pory nikomu się taka sztuka nie udała.
Pozdrowienia i całuski - M>
Troche samozaparcia i walki z tymi bydlakami z forum i da sie zrobic
duchPW [Usunity]
Wysany: 2007-02-11, 23:36
Piotr_1, nie trzeba az tak kosmicznych sprzętów - na ścianie powiesiłem sobie zdjęcia 30x45 robione zwykłą małpką z matrycą 5mpix - na zdjęciach nie widać żadnych pixeli - z resztą powiększenie mogło by być jeszcze większe, gdzyby nie to, że ciężko znaleźć studio, gdzie za normalne pieniądze robią takie formaty ... w każdym bądź razie zrobienie zdjęć na format A4 to na prawdę pikuś .... o ile nie robi się tego telefonem
Być może oczekuję więcej od ekstra kalendarza, ja pisałem że kluczowa jest jakość aparatu i to jakie robi zdjęcia, a nie czy ma 4 czy 10mpix. Z resztą widać czy zdjęcie jest super czy tylko ok... może lepiej nie mówić o parametrach tylko oceniać to co się widzi...
Fuck mialem sie wstrzymac i nie wyrazac opinii o kalendarzu, ale nie wytrzymalem. Mial byc to kalendarz z najpiekniejszymi e30- wyszlo porazka, mialy byc super ujecia-tez nie bardzo. Format i jakosc- szkoda slow. Ogolnie kupsko na max i szkoda mojego szmalu. Zakupilem 2 sztuki z mysla ze jeden dam moim mechanikom, ale troche mi wstyd wyskakiwac z czyms takim.