niby wszystko ajnie pieknie ale dzisiaj zajrzałem do galerii zobaczy kto prowadzi i co no patrze i jest ale patrze na ilosc wyswietlen ponad 160 cala reszta razem nie ma połowy tego a zdj ktore ma tyle wyswietlen raczej jest srednie wiec czuje jakis przekret co myslicie
Sekretem duzej liczby odwiedzin Mojej BMKi jest duza ilosc znajomych
Pozdrawiam Cie kamil.k
_________________ CrAcOw CiTy
Marzy Mi sie e38 740iL
Yakuzatti wiem o co chodzi i jak mozna nabijac ale 160 to wzudziło moja podejrzenia
pozatym odkryłem ze wystarczy skasowac cookies i mozna głosowac ponownie i tak w kółko nabijajac sobie punkty oczywiscie ja tego nie robiełem tylko sprawdzałem czy jest taka mozliwosc
To nie pisz o tym na prawo i na lewo, bo ktos moze byc nieuczciwy.
Yakuzatti wiem o co chodzi i jak mozna nabijac ale 160 to wzudziło moja podejrzenia
pozatym odkryłem ze wystarczy skasowac cookies i mozna głosowac ponownie i tak w kółko nabijajac sobie punkty oczywiscie ja tego nie robiełem tylko sprawdzałem czy jest taka mozliwosc
To nie pisz o tym na prawo i na lewo, bo ktos moze byc nieuczciwy.
uwazam ze jak ktos jest kumaty to zrobi to bez mojego podpowiadania jak nie jest kumaty to nie bedzie wiedział nawet co to te cookies i o co z nimi chodzi ,po co one sa itd.
Drucha tez Cie pozdrawiam łącznie ze wszystkimi znajomymi
_________________ Jak Ci powiedzą ze lejesz wode to powiedz ze temat jest jak rzeka
ee, coś tu jest nie tak, dlaczego ta siódemka na ostatnim miejscu ma najwięcej punktów??? Zdjęcie jest słabej jakości, jest po chamsku wycięte z otoczenia jak wszystkie z naszego wydrukowanego marnego kalendarza. W dodatku otoczenie nieciekawe, średnie zupełnie, zero dynamiki. Wszyscy poślepli czy to jakiś przekręt??? No i zero komentarzy na stronie, ostatnio też nie było za wiele. Jeżeli ktoś oddaje głos to mógłby się chociaż wypowiedzieć i podpisać.
Panowie, nie robcie chaly. Jak to ma w ten sposobv wygladac i maja wygrywac fotki najwytrwalszych klikaczy zamiast najlepszych to ja mam gleboko ten kalendarz. Noker rob ankiete na forum, przynajmniej bedzie bez przekretow.
Ja proponuję wprowadzić głosy jawne z punktacją (z podpisem) wstawiane w "komentarzach". Na koniec trzeba będzie podliczyć średnią punktów manualnie. No i z komentarzem, żeby autor zdjęcia wiedział co się oglądającym nie podoba/podoba, żeby wiedział na przyszłość co ma poprawić.
Ja proponuję wprowadzić głosy jawne z punktacją (z podpisem) wstawiane w "komentarzach". Na koniec trzeba będzie podliczyć średnią punktów manualnie. No i z komentarzem, żeby autor zdjęcia wiedział co się oglądającym nie podoba/podoba, żeby wiedział na przyszłość co ma poprawić.
1. konkurs jest otwarty dla wszystkich
2. nie jest obowiazkowy
3. oceniać może kazdy
4. nie bedzie żadnych ankiet na forum
5. głos ostateczny przy wyłonieniu zwycięzcy ma komisja, która weźmie pod uwagę: uzyskaną liczbę punktów, parametry nadesłanej fotki i jej zrodność z wymogami konkursowymi (bedzie mozliwość dosłania fotki w większym wymaganym rozmiarze)
6. jak narazie Luty ma ZEROWE zainteresowanie
Odemnie to tyle, tak to ja widze
nadmiar demokracji jest szkodliwy
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»