a ja przykrece sobie borbety odwrotnie i bede mial 4 schodkowy 6 calowy rant i bede kozak po calosci zrobie je na brazowo z rozowe kropki i naciagne opone 205.70.
Ale jazda, zapodajcie jakis film bo zaraz chłopaki sie pobiją
A wracając do tematu prawdziwe RS-y powinny być srebrne bo czarne środki to wymysł germanów i jest to zrobione bardziej po to żeby zwracało uwage niż żeby sie podobało
2. Moge tyle razy zmieniać fele ile mi się podoba... mam na to kesz i robie co chce nieważ ile trace... może mam takie zboczenie
Na koniec dodam... tak jestem najwaspanialszy, mam najlepszy gust, zawsze robie wszystko najlepiej ....]
Taki maly OT : gdybym ja mial kesz to nie jezdzilbym starym isem kombi nawet na RH zw1 albo bbs rs tylko e30 m3...
P.s. Srebrna nerka i tak ladniej wyglada niz czarna na czerwonym aucie
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
RS`y są kozackie jakie by nie byly. czy to czarne srodki, czy srebrne...chcialbym takie alusy ale nie bede mial kasiury na to. mam inne priorytety jesli chodzi o moja starą maciore
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-01-30, 00:18
Torsa RSy to raczej mega pikus ( nie wspominam juz o tych balonach Barabusa) do tych co sa na allegro :
zalozone sa na golfie II ala M3
fele CAR LINE 8.5 I 10X17 4x100
zaden wiejski i oklepany RS nie podskoczy
hmmm...a mi sie te felgi nie podobaja..wygladaja jak te gwiazdki ninja..
co do rs-ow..piekne felgi ale jak pomaluje sie srodek na czarno to sprawiaja wrazenie malych felg..
szkoda ze nie produkuja ich w 20" ..ale cena za nie bylaby kosmiczna..
a co do czestej zmiany felg...popieram..ja tez jestem wybredny i czesto nudza mi sie felgi,opony..jak dla mnie to zajebista sprawa. .
kazda felga zmienia samochod..troche to kosztuje no ale po to mamy allegro,czy ebay.. niektorzy maja lekka faze na punkcie alu,...tak jak ja. .i dlatego zona nigdy mnie nie zrozumie..
e30 na tych RS-ach wyglada w sam raz. .tak jak e38 na alpinach min 20"
David, tak trzymaj . Nie oglądaj się na nikogo tylko rób te fele jak Tobie sie podobają.
Mi większość mówi żeby zrobić poler na moich, ale mnie bardziej podoba się jak rant jest pociągnięty jakimś "nabłyszczaczem". Tylko musze się dowiedzieć jak sie to nazywa, bo mam 3 fele do renowacji a tylko jedna jest tym pomalowana.
PS: uprzedzam komentarze: NIE SREBRZANKA W SPRAJU
_________________ Pieszy ma prawo przejsc przez jezdnie...na wlasne ryzyko