dla mnie to porazka. smiesznie wygladaja skaczace fury i ich kierowca ktory musi sie kurczowo trzymac kierownicy. fura musi byc ciezka, stabilna, niska. i to jest super a nie jakies tam skaczace furki. moze to i efektowne ale na krotka mete.
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2007-07-14, 22:41
casus maximus napisa/a:
dla mnie to porazka. smiesznie wygladaja skaczace fury i ich kierowca ktory musi sie kurczowo trzymac kierownicy. fura musi byc ciezka, stabilna, niska. i to jest super a nie jakies tam skaczace furki. moze to i efektowne ale na krotka mete.
nie kumam twojego myslenia. to samo mozesz powiedziec o twardej e34 ( model podalem z mysla o Tobie) na dobrym niemieckim gwincie opuszczonym prawie na maxa aby to wygladalo jak nalezy, 17" z niskimi oponkami aby tez to wygladalo jak nalezy i "kierowca ktory musi sie kurczowo trzymac kierownicy" aby dal rade jechac prosto w koleinach po naszych polskich kochanych drogach, aby nie rozwalil miski olejowej, aby nie pogiac lansowych felg itd.
To jest hobby, pasja. Trzeba uzywac z zycia i sie bawic jak sie jest jeszcze mlodym a nie od dziecinnych lat do zgrzybialej starosci jezdzic cywilnym lanosem cross cantry.
To jest hobby, pasja. Trzeba uzywac z zycia i sie bawic jak sie jest jeszcze mlodym a nie od dziecinnych lat do zgrzybialej starosci jezdzic cywilnym lanosem cross cantry.
Tu Menel ma w 100% racje, po to się jest młodym, aby się lansować i wyrywać lachony na nasze e30-tki Pozdrawiam
Menel, spoko. kazdy robi to co lubi ze swoim statkami. poprostu mi sie to nie podoba i tyle. smiesza mnie skaczace autka. nie krytykuje tych ludzi co takie rzeczy tworza bo w tej kwestii sie zgadzam z Tobą. liczy sie pasja. byc moze lepiej ze robia takie cos niz jakby mieli te autka zagrotuningowac. ale jakos takie bajery do mnie nie przemawiaja.
to dziwne bo myslalem ze tanie wina poszerzaja horyzonty
fakt, ten zglebowany mesiek wyglada przekozacko. chcialem podobnie zglebowac moje autko ale z zawieszeniami nie taka prosta sprawa.
Menel, to jest to! Lowridery to masa dobrej zabawy! Show w 100% gwarantowany i ten Luzny Styl Nawet skusilbym sie przerobic E34 na low-a. bo e30 jest za male.
Sam niewiem co o tym myslec lubie jak furka zapiernicza ale i jak dobrze leży. Tak więc chyba najbardziej w tym stylu pasowały by mi : MB 123 4d , Jag S-type i taki jak na zdjeciach , Volviaczek 940 i V70 ten kanciasty , BMW e23.Ale miałbym dylemat bo kurde to chyba zero resorowania ma może by tak dać takie zaiweszenie hydrauliczne jakie jest stosowane w cytrynach??
Low-Ridery to jest chyba jedyna dziedzina customu co do której mam tyle niepewnosci w sensie tego typu modów.
Pozdro
http://www.myvideo.de/watch/646088 ..... 8)
czy jest lepsza forma lansu ponad to ?
zrobcie maly eksperyment: podczas ogladania tego kawalka przewincie co chwile w ktorakolwiek strone. tu leci ciagle ten sam motyw i tylko koles w fajansiarskim dresie troche inaczej macha rekami wykonujac rozne smieszne gesty
_________________ nie rób nic na siłę.weź większy młotek
_________________ Auta dzielimy na: dobre, bardzo dobre i auta niemieckie,
Auta niemieckie dzielimy na: dobre, bardzo dobre i BMW,
BMW dzielimy: na dobre, bardzo dobre i E-30