Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-02-03, 11:03
urbi montowana była w każdym nadwoziu - u mnie jeździ coupe 316 z taką, i to raczej jest kiera z e32/e34 - ale nie mam pewności - trzebaby sprawdzić wielowypusty z tyłu...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Nie wiem od ktorego roku w opcji byl dostepny airbag, napewno conajmniej od 86, jak bylo we wczesniejszych rocznikach - nie wiem. W trumniakach z konca produkcji z tego co sie orientuje to byly w standardzie.
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2007-02-04, 16:05
Michał Chris miał kiere z airbagiem ale jeszcze starszy model ten z 7 e23... chyba od roku '92 albo 93 wszystkie BMW były wyposażane w poduszki w standardzie - dlatego zahaczyło Touringi e30 z końca produkcji,bo tylko one były jeszcze produkowane w tych czasach... ja kupiłem kiedyś kiere M-Technic II z e36, niestety wieloklin nie pasował do e30, jak jest z wielowypustami w wersji z airbagiem, do końca nie mam pewności...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...