Ori , najtańsze jakie znalazłem w rozmiarze 9 i 10,5 cala były po 550Eur/szt oczywiście nówki, bo znaleśc gdziekolwiek używki (nawet Ebay) to muiałsby być jakiś cud...
To jest to co od dawna mówie wszystkim że Niemiec naprawde dobrej bmki tzn.dobrze zrobionej nigdy tanio nie odda.Ile razy jakies głąby podchodziły do mnie co nie rozeznaja sie w temacie i mówią że taką bmka jak moja to kupią tanio 8 czy 10 tyś zł.Nic mnie bardziej nie wkurza.Odrazu uswiadamiam pacjentowi że może kupić ten model z takim silnikiem ten rok ale nie taką jak moja.W moja jest włożona gruba kasa i jeszcze w tym roku troche dołoże i jesli by chciał miec taka to niech kupuje tą za 10 tyś dołoży ze 20 d0 25 tys min i bedzie miał taką jak ja.Wtedy dociera do niektórych i staja dwoma nogami na ziemi a nie bujają w obłokach.Cena tej bawarki niebieskiej jest wysoka ale to auto bije wiekszosc aut nowszych ba nowych nawet które czesto kosztuja po 100 tys zl a może i wiecej.Po zdjeciach widać że jest to piekna zadbana bmka i że kasy w nia nikt nie żałował a cena za nią to i tak czesciowa cena modyfikacji.
Apropo tych podrubek to celowo Polacy je dali na druga strone moim zdaniem by to nie była wierna kopia bo by ich mogli za łeb wziasc producenci Car Linów.A swoja droga widziałem je i nie podejżewałem że sa w takich dużych rozmiarach te podrobione.
To jest to co od dawna mówie wszystkim że Niemiec naprawde dobrej bmki tzn.dobrze zrobionej nigdy tanio nie odda.Ile razy jakies głąby podchodziły do mnie co nie rozeznaja sie w temacie i mówią że taką bmka jak moja to kupią tanio 8 czy 10 tyś zł.Nic mnie bardziej nie wkurza.Odrazu uswiadamiam pacjentowi że może kupić ten model z takim silnikiem ten rok ale nie taką jak moja.W moja jest włożona gruba kasa i jeszcze w tym roku troche dołoże i jesli by chciał miec taka to niech kupuje tą za 10 tyś dołoży ze 20 d0 25 tys min i bedzie miał taką jak ja.Wtedy dociera do niektórych i staja dwoma nogami na ziemi a nie bujają w obłokach.Cena tej bawarki niebieskiej jest wysoka ale to auto bije wiekszosc aut nowszych ba nowych nawet które czesto kosztuja po 100 tys zl a może i wiecej.Po zdjeciach widać że jest to piekna zadbana bmka i że kasy w nia nikt nie żałował a cena za nią to i tak czesciowa cena modyfikacji.
Apropo tych podrubek to celowo Polacy je dali na druga strone moim zdaniem by to nie była wierna kopia bo by ich mogli za łeb wziasc producenci Car Linów.A swoja droga widziałem je i nie podejżewałem że sa w takich dużych rozmiarach te podrobione.
cena gieldowa mojej niunki nawet nie zbliza sie do wartosci dwoch kompletow 17stek ktore posiadam do niej (8x17 od z4 i 7,5x17 motorsport) z oponami... nie wspomne o zawiasie itd... nie martw sie... mnie najbardziej bawi jak widze w warsztacie (byle aso bmw) kolesi co kupili auto za 6-7 tys a musza wlozyc 8-10tys zeby w miare jezdzilo... smiac mi sie chce z nich... cwaniaczki a placza jakby ktos ich w tylek jechal bez masla...
Czy te felgi beda pasowac do bmw e36 sedan??? Chodzi mi o Et jakie zalecacie ET zeby nic nie obcieralo.
WIelkie dzieki:)
Pozdrawiam
wiecej niz pasowaly pod wzgeldem parametrow sa wrecz igla
nic Ci nie bedzie tarlo do e36 et musi byc od ok 45 do ok 30 ( w zaleznosci od szerokosci felgi).
i oponki 225/45r17 i felga bedzie idealnie chroniona.
Tak jak Jagub napisał.Wejda bez najmniejszych problemów .Widziałem nawet je w 18 ostatnio i odziwo też pieknie podeszły do e36.Ladne koło.
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW
Bardzo podobaja mi sie te felgi i bym je kupil tylko wydaje mi sie ze ET 15 nie przejdzie za bardzo.Co o tym myslicie???
tez mialem ochote je zawinac bo cena jest wiecej niz okazyjna ale wydaje mi sie ze cos jest z nimi nie tegens skoro tyle czasu stoja na alledrogo i to w dodatku w tak skandalicznie niskiej cenie... gdyby nie to ze pol kraju musialbym przejechac zeby je ogladnac... zwlaszcza ze to auckja na prosbe itp...
A czy felgi 17 x 8 Et 20 wejda do e36 bez poszerzania blotnikow?? Z przodu wydaje mi sie ze tak natomiast chodzi o tyl glownie, jaki eoponki polecacie d 8 calowych felg 215 czy 225??
A czy felgi 17 x 8 Et 20 wejda do e36 bez poszerzania blotnikow?? Z przodu wydaje mi sie ze tak natomiast chodzi o tyl glownie, jaki eoponki polecacie d 8 calowych felg 215 czy 225??
KILOFF Ma racje te felgi nigdy nie wejdą no chyba że po wielkich przeróbkach
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
Co do tych BBS to już z tymi ogromnymi przeróbkami to bez przesady.Podejżewam że nie było by konieczne całkowite inne modelowanie błotników tak jak ma to miejsce przy 10 czy 9 calach szerokosci a rozgiecie delikatnie tych rantów pionowych na zewnątrz.Kumpel z Niemiec miał taka przywieziona na ac schnitzerze i tam własnie wydawało mi sie że mogło być et 15 przy 8 ewentualnie 8,5 calach miał wywiniete lekko na zewnatrz te ranty tylko nie chodzi mi o wewnetrzna czesc bo to nic nigdy raczej nie daje tylko na zewnątrz cały rancik ale delikatnie.Pieknie to było spasowane.Felga przepiekna.Jedno jednak jest pewne cos trzeba było by porobić przy błotnikach.ale felga piekna
_________________ POSIADANIE BMW JEST ZAWSZE SUKCESEM.TO NIE PODLEGA DYSKUSJI.ALE BYLOBY LEKKA PRZESADA TRAKTOWAC SAM DOWOD REJESTRACYJNY JAKO PRZEPUSTKE DO ELITY SPORTOWYCH SAMOCHODOW